POLİSİN İLETİŞİM BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ KONFERANSI

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Polisin İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Konferansı"nda farklı rütbelerden 200 polise iletişim konusunda eğitim verildi.

03 Haziran 2014 Salı 08:19
POLİSİN İLETİŞİM BECERİLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ KONFERANSI
Türk Polis Teşkilatı iletişim becerisinin polisler için ne kadar önemli bir gereklilik olduğunun farkındadır. Bu nedenle teşkilat, polislerin iletişim becerilerini artırmak için eğitimlerini ve uygulamalarını ara vermeden devam ettirmektedir. Bu misyonun gereği olarak İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk' de Erzurum'da görev yapan polislerin hem hayatlarında hem de mesleklerinde başarılarını artırmak için onlara iletişim becerileri eğitimi verilmesi talimatını verdi. Bu nedenle Erzurum Emniyet Müdürlüğü tarafından Polisevi Konferans Salonu'nda farklı rütbelerden 200 polisin katılımıyla "Polisin İletişim Becerilerinin Geliştirilmesi Konferansı" gerçekleştirildi.

Konferansa, Atatürk Üniversitesi'nde görevli iletişim alanında uzman olan Doç. Dr. Duygu Arıkan, Doç. Dr. Ayşe Okanlı ve Öğretim Görevlisi Raziye Engin, konuşmacı olarak katıldı. Konuşmacılar iletişimi tanımlamış ve iletişimin insan hayatında ve meslek hayatında ne kadar önemli olduğuna vurgu yaptı. Ayrıca iletişimin polislik mesleği için önemi de vurgulandı. Polislerin görevlerini yüksek verim ve kalitede ifa edebilmeleri için halkla ve suça karışan insanlarla uygun nitelikte iletişimin nasıl gerçekleştirilebileceği açıklandı. Son olarak, polislik mesleğinin stresli bir meslek olması nedeniyle polislere, eş ve çocuklarıyla olan iletişimlerini güçlendirmelerinin önemi ve bunun yöntemleri de açıklandı.

Konferans sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı teşekkür belgeleri ve hediyeler takdim edildi.

Editör

Son Güncelleme: 03.06.2014 08:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.