KATİL ZANLISI YAKALANDI

Bıçaklı saldırıya uğrayan genç, hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili bir kişiyi gözaltına aldı.

11 Ocak 2012 Çarşamba 21:35
KATİL ZANLISI YAKALANDI
Erzurum’da önceki gece saatlerinde bıçaklanan genç, hastaneye ulaşamadan kan kaybından öldü. Polis, düzenlediği operasyonla cinayet şüphelisi olarak 1 kişiyi gözaltına aldı.
Olay, gece saatlerinde Yakutiye ilçesindeki Aliravi Caddesi'nde meydana geldi. 30 yaşındaki Fatih Genç, bir kişi tarafından omzundan, göğsünden ve kolundan bıçaklandı. Yaralı halde hastaneye ulaşmaya çalışan Genç, yere yığıldı. Genç’i hastane yakınında özel güvenlik görevlisi buldu. Bunun üzerine durum hemen polise bildirilerek Genç, ambulansla Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede Genç’in olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Cinayetin ardından Erzurum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Masası ekiplerince katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı. Araştırmalar kapsamında şüpheli olarak D. T’nin yeri tespit edildi. Özel Harekat timlerinin desteğiyle D. T’nin yakalanması için Yıldızkent semtinde bir yere operasyon düzenlendi. Operasyon da şüpheli D. T., Özel Harekat ve Asayiş Şubesi ekiplerince kıskıvrak yakalandı.
Şüpheli D. T., sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
KATİL ZANLISI YAKALANDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.