ERZURUM'DAN KISA KISA

Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Tecer Köyünde 1 kişi arkadaşları tarafından ölü bulundu. Erzurum’un Olur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de ağır yaralandı. Erzurum’un Aziziye ilçesinde kendiliğinden yol kenarlarında bittiği belirlene bin köke yakın Hint keneviri yakılarak imha edildi.

29 Temmuz 2011 Cuma 12:55
ERZURUM'DAN KISA KISA
ERZURUM’DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

Erzurum’un Aşkale ilçesine bağlı Tecer Köyünde 1 kişi arkadaşları tarafından ölü bulundu.
Alınan bilgiye göre, Aşkale Krom Şirketinde işçi olarak çalışan M. K.’nin cesedi arkadaşları tarafından Koğuşlar bölgesinde bulundu. Durumun jandarmaya haber verilmesi üzerine ekipler olay yerinde incelemede bulundu. Daha sonra Savcının incelemesinin ardından ceset hastane morguna kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede ceset üzerinde herhangi bir darp cebir izine rastlanmadığı öğrenilirken kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için M. K’nin cesedi Erzurum Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

BİN KÖK HİNT KENEVİRİ İMHA EDİLDİ

Erzurum’un Aziziye ilçesinde kendiliğinden yol kenarlarında bittiği belirlene bin köke yakın Hint keneviri yakılarak imha edildi.
Edinilen bilgiye göre, Erzurum’un Azizziye ilçesine bağlı Söğütlü mahallesinde kontrollerde bulunan jandarma ekipleri yol kenarlarında kendiliğinden yetiştiği belirlenen bin köke yakın Hint keneveri olduğunu tespit etti. Daha sonra sökülen Hint kenevirleri Tarım Müdürlüğü ekiplerince kontrollü bir şekilde yakılarak imha edildi.

OLUR'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Erzurum’un Olur ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Olur- Artvin Karayolu üzeri Kaledibi Köyü civarında meydana gelen trafik kazasında E. K. İdaresindeki özel otomobil sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Kazada araç içerisinde sıkışan Y. K. İsimli çocuk olay yerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralanan 4 kişi ise olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Erzurum Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.