ERZURUM’DA BİR GÜNDE 2 ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Erzurum’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir günde iki şüpheli paket paniği yaşandı.

admin
admin
12 Aralık 2015 Cumartesi 19:02
ERZURUM’DA BİR GÜNDE 2 ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ
Erzurum’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bir otomobil bagajının üstüne bırakılan şüpheli çanta emniyeti harekete geçirdi.
Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bir otomobil üzerine bırakılan siyah çanta polisi alarma geçirdi. Otomobilin bagaj kısmının üzerine bırakılan çanta için çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan polis güvenlik önlemi aldı. Bazı vatandaşların güvenlik çemberini aşması sonucu çevredeki esnaflar kartonla önlem almaya çalıştı. Trafiğin kısa süreli kapatılmasının ardından bomba imha ekiplerinin gelmesi beklendi. Daha sonra çantanın yanına gelen bir vatandaş, çantanın kendisine ait olduğunu belirtince polisler şahıstan çantayı açmasını istedi. Açılan çantadan bere, şapka ve giyim eşyaları çıkınca polis ekipleri, “Erzurum’u ayağa kaldırdın” diyerek vatandaşın dikkatli olması konusunda uyardılar. Çantası patlatılmadan yetişen vatandaş polislere, “Allah sizi eksik etmesin. Her yerde hazırsınız” diyerek teşekkür etti. Çanta tutulan tutanağın ardından sahibine teslim edildi.
 
ERZURUM'DA İKİNCİ ŞÜPHELİ PAKET VAKASI
Erzurum’un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’ndeki ikinci bir şüpheli paket fünyeyle patlatıldı 
Erzurum’un merkez Yakutiye ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nde bir elektrik panosu önüne bırakılan şüpheli poşeti gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevreye güvenlik şeridi çekerek güvenlik tedbiri aldı. Kısa sürede bölgeye bomba imha ekiplerinin gelmesiyle cadde trafiğe kapatıldı. Bu esnada bazı meraklı vatandaşlar şüpheli poşetle selfie çekilirken bazıları da olayı cep telefonlarıyla görüntüledi. Vatandaşların bölgeden uzaklaştırılmasının ardından şüpheli poşet ilk incelemenin ardından fünyeyle patlatıldı. Büyük bir gürültüyle patlatılan şüpheli poşetin içerisindeki cam şişeler etrafa savruldu. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumŞüpheli Paket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.