ÇİFTÇİ VATANDAŞ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Erzurum’da bir çiftçi evinde silahla vurulmuş halde bulundu.

25 Kasım 2013 Pazartesi 20:14
ÇİFTÇİ VATANDAŞ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
Aziziye ilçesine bağlı Düztoprak Köyü’nde yaşayan 59 yaşındaki Necati Alemdarlar, köydeki evinde silahla kalbinden vurulmuş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre; çocukları ve eşi Erzurum’da ikamet eden Alemdarlar, çiftçilikle uğraştığı için yaz mevsiminde köydeki evinde yalnız yaşıyordu.
Bir gün önce Erzurum’da yaşayan çocuklarını arayarak, hasta olduğunu ve hastaneye gitmek istediğini belirten Alemdarlar’ı hastaneye götürmek isteyen çocukları eve geldiğinde şok bir manzara ile karşılaştılar. Kalbinden tek kurşunla vurulmuş halde bulunan Necati Alemdarlar, otopsisinin ardından Düztoprak Köyü’nde toprağa verildi.
Evli ve 5 çocuk babası olan Necati Alemdarlar’ın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiği konusunda tahkikat sürüyor. Alemdarlar’ın herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi.
Babalarının intihar edebileceğine kesinlikle inanmadıklarını ifade eden çocukları, soruşturmanın sonucunu beklediklerini kaydettiler.
Öte yandan Necati Alemdarlar’ın köyünde de sevilen, güler yüzlü bir kişi olduğu ve ani ölümün tüm köyü büyük üzüntüye sevkettiği bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 26.11.2013 12:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa AKPINAR 2013-11-26 16:19:35

Hacı abinin kesinlikle cinayete kurban gittiğini düşünüyorum, yetkililerden olayın aydınlanması için ellerinden geleni yapmalarını rica ediyorum çünkü rahmetli kaliteli adamdı.dinini iyi yaşar Allah ın emrini bilirdi.