YAVİLİOĞLU, MÜSİAD’DA DERT DİNLEDİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret eden AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, iş adamlarının sorunlarını dinledi.

23 Temmuz 2013 Salı 17:18
YAVİLİOĞLU, MÜSİAD’DA DERT DİNLEDİ
MÜSİAD üyeleri ise 2. Organize Sanayi Bölgesi ile bankaların ticari işyerlerine karşı tutumundan yakındılar. 

MÜSİAD Yönetim Kurulu’nun haftalık toplantısına katılan AK Parti Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, burada, iş adamlarının sorunlarını dinledi. MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra, MÜSİAD Gençlik Kurulu Başkanı Emre Durmazpınar ve yönetimi de hazır bulunduğu görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

Milletvekili Yavilioğlu, hükümet olarak MÜSİAD’ın hazırladığı raporları dikkate aldıklarını ve büyük önem verdiklerini söyledi. Yavilioğlu, MÜSİAD’ın ekonomi alanında çok büyük hizmetler yaptığını ve özelliklede hazırladığı raporlarla hükümetin çalışmalarını adeta yön verdiğini ifade etti. “MÜSİAD’ın raporları bizde ektilidir” diyen Yavilioğlu, 2. Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) son durum ile iş adamlarının bankalarla karşılaştıkları sorunları da dinledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’in 2. Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili esnaf ve iş adamlarının endişelerini dile getirdi.

Dr.Bekmez, son 10 yıldır üzerinde durdukları 2. OSB’nin biran önce hizmete açılması olduğunu ifade ederek, bunun için de bu güne kadar verdikleri uğraşlar sonucunda hayli bir mesafe aldıklarını söyledi. Dr. Bekmez, şu an yapılması gereken tek şeyin ise altyapı ihalesi ile birlikte tahsislerinde aynı anda yapılması olduğunu savundu. Bekmez, altyapı ihalesi ile birlikte yer tahsislerinin de yapılması halinde 2.OSB’ne daha çabuk faaliyete geçeceğini iddia etti.

MÜSİAD üyeleri, özellikle iflas erteleme durumlarında 3. şahısların mağdur olduğunu dile getirerek, devletin bu mağduriyetleri giderme konusunda destek olmasını istediler.

Milletvekili Cengiz Yavilioğlu’da bu konuda çalışma yapacağını belirterek, iş adamları ile bayrama kadar tekrar bir toplantı yapacağını belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 23.07.2013 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.