PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ’NDE SERTİFİKALAR DAĞITILDI

AK Parti Genel Merkez, Ekonomi İşler Başkanlığı'nın düzenlediği "Proje Döngüsü Eğitim" programı sertifika töreni ile sona erdi.

admin
admin
03 Kasım 2016 Perşembe 08:46
PROJE DÖNGÜSÜ EĞİTİMİ’NDE SERTİFİKALAR DAĞITILDI
Programa katılan girişimci kadınlar sertifikaların, AK Parti MKYK üyesi ve Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanı Jülide İskenderoğlu, MKYK üyesi Burçin Öztürk ile Erzurum’daki il ve kadın kolları teşkilatı yöneticilerinden aldılar.
Sertifika töreninde konuşan Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanı Jülide İskenderoğlu, ‘Girişimcilik, ekonomik kalkınma ve büyümenin son derece önem taşıdığı günümüzde, kadın istihdamını artırmak hayati önem arz etmektedir.” dedi.
Avrupa Birliği üyesi ve aday ülkelerde bulunan kamu kurumları, özel kuruluşlar, STK ve dernekler ile belediye ve kalkınma ajansları gibi kuruluşların Avrupa Birliği’nden ve fonlarından faydalanabildiğini kaydeden İskenderoğlu, “Türkiye'de ‘Katılım Öncesi Mali Yardım’ aracından faydalanarak aktif bir şekilde proje çağrısına başvuruda bulunmaktadır. Sözkonusu sürecin başarılı bir şekilde yürütülmesi için oluşturulan ‘Proje Döngüsü Yönetimi’ sistemi ise proje yazma ve yürütme aşamasının temel taşını oluşturmaktadır. Bu sebeple Avrupa Birliği hibelerinden faydalanmak isteyen, yeni iş imkanlarından yararlanmayı hedefleyen kadınlarımız için ‘Proje Döngüsü Eğitimi’ni başlattık. Amacımız Avrupa Birliği fon ve hibelerinden faydalanmak isteyen kadınlarımızın süreçle ilgili bilgi sahibi olmalarını sağlamak oldu. Bugün burada sözkonusu eğitimi alan 50 kadınımıza sertifikalarını veriyoruz. Hedefimiz yıl sonuna kadar 81 ilde 5000 kadınımıza ulaşmaktır.” diye konuştu.
Kadınların aldıkları eğitimle, yaratıcı kalkınma proje fikirlerini gerçekleştirmeyi öğreneceğine işaret eden İskenderoğlu, “Bir proje fikrinin belirlenmesinden, analiz ve planlanmasına kadar son derece kritik ve önemli başlıklarda artık bilgi sahibi oldular. Bizler AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı olarak kadınlarımıza her konuda desteğimiz sürüyor ve onların yanındayız. Bu eğitimde Erzurum, Erzincan ve Bayburtlu girişimci kadınlarımıza eğitim vererek desteklerini bizlerden esirgemeyen KUDAKA çalışanlarına teşekkür ediyorum.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.
Konuşmaların ardından sertifika töreniyle program sona erdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.