MÜSİAD’DAN VİYANA’YA ÇIKARMA

Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Erzurum Şubesi yönetim kurulu üyeleri, Avusturya ve Almanya’ya çıkarma yapıyor.

17 Nisan 2013 Çarşamba 10:42
MÜSİAD’DAN VİYANA’YA ÇIKARMA
Şube başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, bu ziyarette Avusturya ve Almanya’daki iş dünyası tarafından düzenlenen fuarların yanı sıra kayak merkezleri ile kayak malzemesi üretim tesislerinde de incelemelerde bulunacaklarını bildirdi. 

MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bezmez ile başkan yardımcıları Sunay Yıldırım ve Sıddık Takar, Mali İşler Sorumlusu Yakup Şahintürk’ün de aralarında bulunduğu yaklaşık 20 kişilik MÜSİAD grubu yarın Avusturya’ya gidiyor. İlk olarak Avusturya’nın Viyana kentine varacak olan heyet, burada MÜSİAD Şubesi tarafından organize edilen programa katılacak. Ardından ise düzenlenen kayak merkezleri ile üretim tesislerini gezecekler.

Daha sonra ise Almanya’ya geçecek olan MÜSİAD’lı iş adamları, burada ki çeşitli iş sektörleri tarafından organize edilen fuarları geçecek, yatırımcı iş adamları ile karşılıklı ikili görüşmeler yapacaklar. Heyet, ayrıca, kış turizm merkezlerini, kayak tesisleri ve kış sporları malzemesi üretim fabrikalarını da gezerek incelemelerde bulunacak.

Konuyla ilgili bilgi veren MKÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, “Avusturya bilindiği gibi dünyanın önde gelen kayak merkezlerine sahip. Bizde bir kış memleketi olarak bu ülkelerdeki kayak merkezlerini hem daha yakından görüp hem de kış sporları ile ilgili üretim yapan fabrikaları incelemek istiyoruz. Çünkü, Erzurum’da Avrupa’nın sayılı kış sporları merkezlerinden birisi. Her yıl milyonlarca dolarlık malzeme getiriliyor. Almanya ve Avusturya da ki gerek kayak üretimi gerekse kış sporları malzemesi üreten tesisleri gezip incelemek istiyoruz. Erzurum’a bu tesislerden kazandırmanın yollarını arayacağız. 4 gün sürecek olan bu gezimizle hem iş adamlarımınız yeni sektörlerle tanışmasını sağlamak hem de alanlarındaki son gelişmeleri yakından takip etmelerini amaçlıyoruz.”diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 17.04.2013 10:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.