MÜSİAD'DAN ÖRNEK ATILIMLAR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi, basın mensuplarına iftar yemeği verdi.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 11:35
MÜSİAD'DAN ÖRNEK ATILIMLAR
İftar yemeğinde konuşan MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, birliğin, beraberliğin, sevginin, dostluğun, hoşgörü ve kardeşliğin ön plana çıktığı ramazan ayında Erzurum'daki dar gelirli ailelerle bir araya geleceklerini ifade etti.
Bayır, “Şehrimizin protokol mensuplarını, siyasilerini ve yöneticilerini halkla buluşturmak adına bu yılki geleneksel iftar programımızı iftar çadırında vereceğiz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Narmanlı Camisi'nin bahçesinde kurmuş olduğu çadırda şehrimizin üst düzey yöneticilerini, siyasilerini, dar gelirli insanlarımızla birlikte aynı masada buluşturarak aynı kapta pişen yemeği paylaşmak için 18 Temmuz Cuma günü inşallah hep bir arada olacağız. Ayrıca MÜSİAD ailesi olarak kendimize kardeş aile seçeceğiz ve ailenin bundan sonraki tüm masraflarını karşılayacağız. İnşallah öyle ümit ediyoruz ki bu kardeş aile uygulamamız diğer sivil toplum kuruluşlarımıza da örnek olur düşüncesindeyiz" diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 09.07.2014 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.