MÜSİAD SORUNLARA ÇÖZÜM İSTEDİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı Taner Bayır ve yönetimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i ziyaret ederek başta inşaat sektörü olmak üzere, iş dünyasındaki sorunları dile getirdiler.

25 Haziran 2014 Çarşamba 07:47
MÜSİAD SORUNLARA ÇÖZÜM İSTEDİ
Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret eden MÜSİAD Başkanı Taner Bayır, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sıkıntıları anlattı. Başkan Bayır, Erzurum halkının Sekmen’i büyük umutlarla bağrına bastığını, geçmişteki tecrübelerinden dolayı da beklentilerinin fazla olduğuna dikkat çekerek, her ne kadar inşaat sektöründeki sorunların büyük ölçüde çözülmüş olsa da mevcut sorunların da kısa sürede çözüme kavuşturularak kamuoyunda ki olumsuz düşüncelerin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi. Erzurum esnafının büyük çoğunluğunun inşaat sektöründen faydalandığına da dikkat çeken Şube Başkanı Taner Bayır, bu sektörün ayakta kalması ve canlı olması halinde Erzurum ekonomisinin de olumlu yönde etkileneceğine işaret etti.

SEKMEN: SORUNUN FARKINDAYIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise, durumun farkında olduğunu bu nedenle de göreve geldikten sonra ilk olarak bu sektördeki sorunları ele aldığını bildirdi.

Başkan Sekmen, inşaat sektörünün içinde bulunduğu sorunların büyük çoğunluğunu çözüme kavuşturduklarını kalan bir iki sorununda en kısa sürece çözüme kavuşması için çalıştığını belirtti. Erzurum’da özellikle imar konusunda büyük bir sıkıntı yaşandığına dikkat çeken Sekmen, yetkisi dahilinde bütün sorunları kanunlar çerçevesinde en kısa sürede çözerek ekonomisi giderek gelişen ve yaşanabilir bir Erzurum için elinden geleni yapacağının vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2014 07:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.