Kombinanın bu sucuk dönerine hasta olacaksınız!

Zaten sucuğu sevdiğinizi biliyorum...

admin
admin
24 Haziran 2023 Cumartesi 18:27
Kombinanın bu sucuk dönerine hasta olacaksınız!

Vedat REFAYELİ

Son yıllarda farklı ürün konsepti ve lezzeti ile dikkatleri üzerine çeken Erzurum Kombinası, Osmanlı sucuk, Kıyma döner ve Pasin köftesinin ardından şimdi de sucuk döneri vizyona sokmaya hazırlanıyor.

Tamamı Erzurum Et ve Süt Kurumu tarafından imal edilen ve bayram ertesi şarküterilerde müşterilerin huzuruna çıkması planlanan sucuk döner, ilk olarak Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür Mustafa Kayhan’a sunuldu.

Sucuk dönerin genel müdür ve yönetim tarafından beğenilmesi halinde kısa bir ARGE çalışması yapılacak, sonrasında da fiyatı belirlenecek.

Uygun bulunması halinde de Kurban bayramı sonrası seri üretim ve satış için hemen start verilecek.

Erzurum Et ve Süt Kurumu Müdürü İsmail Atasever, diğer ürünlerinde olduğu gibi sucuk dönerin de beğenileceğinden çok emin olduklarını belirtirken, dondurulmuş halde sadece perakende değil, toptan satışı da amaçladıklarını söyledi.

Bilin diye söylüyorum. Erzurumlular çok sever sucuğu.

Hele kombina sucuğunu!

Atasever’in makamında tattırdığı sucuk döneri çok tuttum ve ilk alıcılarından biri olacağımı söyledim, eminim siz de paraya kıyıp, sıklıkla alacaksınız ve adeta ilk defa tatbik edilecek olan bu sucuk dönerin hastası olacaksınız, bu benim son kararımdır!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.