ETSO GGK VE KGK İCRA KOMİTELERİ BELLİ OLDU

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Genç Girişimciler Kurulu (GGK) ve Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) yeni icra kurulu üyeleri yapılan seçimle belirlendi.

17 Aralık 2012 Pazartesi 15:57
ETSO GGK VE KGK İCRA KOMİTELERİ BELLİ OLDU
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) yaptığı mevzuat değişikliğiyle illerdeki genç ve kadın girişimci kurullarının üye sayısının artırılmasının ardından ilk kez gerçekleştirilen GGK ve KGK Genel Kurul Toplantısı, ETSO Meclis Salonu’nda yapıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden programda, ETSO Genel Sekreteri Av. Abdulkadir Ungan bir konuşma yaptı. Genç ve kadın girişimcilerin sayılarını artırmak ve daha etkin hale getirmek amacıyla yapılan çalışmaların neticesinde her iki kurulun da yeni yönetimlerinin belirleneceğini ifade eden Genel Sekreter Ungan, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman genç ve kadın girişimcilerin yanında olduklarını söyledi.

Toplantıda daha sonra, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Demet Erkmen ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Haktan Ömeroğlu, kurul olarak yaptıkları çalışmalarla ilgili üyelerine bilgi verdiler. Konuşmaların ardından yapılan seçimde, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi; Kadir Aydoğdu, A.Cüneyt Güvenli, Cemal Aras, Fatih Yücelik, Haktan Ömeroğlu, Mustafa Akal, Yavuz Kocaman, Yavuz Selim Turan, Erdem Selçuk, Muammer Afşin, Yunus Terzioğlu ve Abdulhadir Çintımar’dan oluştu.

Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi’nde ise; Demet Erkmen, Nermin Karakulak, Arzu Bayrak, Ayşe Babuşçu, Nurdan Ceyhan, Sevgi Yılmaz, Canan Eğilmez, Mai Ardahanlı, Mevra Emeç, Leyla Mutlutürk, Nilgün Özdemir ve Jülide Erkmen yer aldı. Her iki kurulun başkanları ise, önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıda İcra Kurulu üyelerinin oylarıyla belirlenecek.

Genç Girişimciler Kurulu’nun 17 kişilik İcra Komitesi’nde ETSO’dan 12 üye, Erzurum Ticaret Borsası’ndan (ETB) 1, Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (PTSO) 1, Oltu Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (OTSO) 1 üye ile ETSO’dan 1 yönetim kurulu üyesi ve ETSO Genel Sekreteri doğal üye olarak yer alıyor. Aynı şekilde Kadın Girişimciler Kurulu’nun 15 kişilik İcra Komitesi; 12 ETSO, 1 PTSO üyesi ile ETSO Yönetim Kurulu ve görevlendirilecek bir personelden oluşuyor.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2012 16:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.