BABADAN GAZİEMİR ŞUBESİNİ AÇTI, MANİSA İÇİN MÜJDE VERDİ

Mehmet Atiş, Babadan Cağ Kebabı üçüncü şubesini Gaziemir’de açtı, Manisa şubesi için de müjdeyi verdi.

24 Mayıs 2015 Pazar 23:44
BABADAN GAZİEMİR ŞUBESİNİ AÇTI, MANİSA İÇİN MÜJDE VERDİ
Mehmet Atiş, Babadan Cağ Kebabı üçüncü şubesini Gaziemir’de açtı, Manisa şubesi için de müjdeyi verdi. Gaziemir’deki açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla başta olmak üzere bir çok siyasi partinin milletvekili adayları ve siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
1992’de tekstille başladığı iş hayatını 2007 senesinde Pınarbaşı’nda açtığı birinci şubeyle cağ kebabını İzmirli'ye tanıtan Mehmet Atiş, 2013 senesinde Manavkuyu şubesini açtı. Haftasonu da Gaziemir şubesini açan Mehmet Atiş, “İnşallah Ekim Kasım ayı gibi Manisa şubemizi açacağız. Şu an inşaat halinde olan şubemiz Türkiye’nin en büyük cağ kebabı şubesi olacak. 1600 metrekarelik şubemizle Manisalılar da cağ kebabına doyacak” sözleriyle müjde verdi.
BURALARA ANNE BABA DUALARIYLA GELDİM
Bugünlere anne baba dualarıyla geldiklerini ifade eden Mehmet Atiş, başarısında büyük katkısı olan annesine, babasına, eşine, dostlarına, çocuklarına ve kardeşlerine de teşekkür etti. Açılış kurdelesini kesen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar Babadan Cağ Kebabı’na başarılar diledi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla  bu kriz dönemlerinde bir girişimcinin böyle bir girişimde bulunuyor olmasını cesaret verici bulduğunu ifade etti ve teşekkür etti. MHP 2 bölge milletvekili adayı Murat Koç da yaptığı konuşmada “Kardeşim Mehmet Atiş’e iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.
Kalabalık bir vatandaş topluluğunun katıldığı açılış töreninde kurdeleyi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Ak Parti Bornova İlçe Başkanı Arslan Keskin, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyon Başkanı Muzaffer Okumuş, Anadolu Birliği Başkanı Koçali Al ses sanatçısı İbrahim Güzelses, ses sanatçısı Mahmut Arı, Kızılay Bornova ilçe Başkanı Fahrettin Dokak, ilçe eski ve yeni milli eğitim müdürleri, AK Parti, BBP, CHP, MHP partilerinin bazı milletvekili adaylarıyla ilçe başkanları da hazır bulundu. 600 metre kare büyüklüğünde,  15 kişiye de ekmek kapısı olacak Babadan Cağ Kebabı Gaziemir Şubesi şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.
ERZURUM'UN YEMEK KÜLTÜRÜNÜN TANITIMINA DESTEK
Babadan Cağ Kebabı sahibi Mehmet Atiş, salonun içerisinde göze hitap eden deniz manzararalı üç boyutlu süslemelerle de müşterilerin göz zevkine hitap etmeyi de düşündüklerini belirtti. Atiş, Erzurum’un yemek kültürünü daha geniş kitlelere tanıtmak amacında olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Normalde baktığınız zaman sekiz dokuz sene önce cağ kebabını başlattığımız zaman insanlar cağ kebabının ismini bilmiyordu. Bugün Allah’a çok şükür Erzurum kültürünü yaşatabiliyorsak İzmir gibi bir yerde, sıcak bir iklimde sıcak bir memlekette biz bu yemeği yedirebiliyorsak demek ki biz bayağı bir şey başarmışız. Başarının sırrı, çalışmak, dürüst olmak, yaptığınız işe hile katmamak, yemediğiniz şeyi başkasına yedirmemeniz, helalinden kazanmanız ve helalinden vermek.” Buğdaydan yapılan ayran aşı çorbası ve kadayıf dolması da cağ kebabının yanında menüde yer alan ürünler arasında bulunuyor.
İzmir Ak Parti milletvekili adaylarından Nesrin Ulema, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ak Parti İzmir milletvekili adayı Hamza Dağ, SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgin, İzmir Defterdarı Tamer Utkucu açılışa telgraf göndererek başarı ve hayırlı kazanç dileklerinde bulundular. Çok sayıda kurum ve kuruluşta çiçek, çelenk göndererek açılışa katkıda bulundular.

Editör

Son Güncelleme: 24.05.2015 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.