İİBF'LİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU

Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.

admin
admin
13 Mayıs 2016 Cuma 13:56
İİBF'LİLERİN MEZUNİYET COŞKUSU
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı.
Kazım Karabekir Spor Salonu’ndaki mezuniyet törenine İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Dursun, Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerin katıldı.
Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Dekan Prof. Dr. Ahmet Dursun’un konuşması sonrası, halk oyunları ekibi gösteri yaptı. Spor salonundaki törende daha sonra 9 bölümü başarıyla bitiren öğrenciler belgelerini aldı. Akşam saatlerine kadar süren tören sonunda 4 yıllık eğitimlerini tamamlayan öğrenciler kep atarak mezun olmanın mutluluğunu yaşadı.
Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü başarıyla tamamlayan Elif Pardeli, mutluluğunu ailesiyle paylaştı. Kızının diploma törenini salonun tribünden izleyen Yaşar-Baki Pardeli çifti duygulu anlar yaşadı. Uluslararası İlişkileri bölümünden mezun olan Elif Pardeli, “Mezun olduğumuz için çok mutluyuz. Zorlu bir eğitim sürecinin ardından iş hayatına atılacağız. Tüm bölümlerden mezun olan arkadaşlarımız için kadroların arttırılmasını ümit ediyoruz" dedi. 


Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.