ETÜ’DE DERS BAŞI BUGÜN

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) 500’e yakın öğrencisiyle bugün ders başı yapacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinde öğrenciler bugün ilk derslerini görecek.

01 Ekim 2012 Pazartesi 08:56
ETÜ’DE DERS BAŞI BUGÜN

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) 500’e yakın öğrencisiyle bugün ders başı yapacak. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Fen Fakültesi ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültelerinde öğrenciler bugün ilk derslerini görecek. Erzurum’da ikinci devlet üniversitesi olarak 21 Temmuz 2010 tarihinde kurulan Erzurum Teknik Üniversitesi, hazırlık döneminden sonra bu yıl yapılan sınavla 500 öğrenci aldı. 3-7 Eylül tarihlerinde yapılan kayıtla yeni öğrencilerini kabul eden ETÜ, bugün kapılarını öğrencilerine açacak. Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi’nden de destek alacakları yeni sezonda öğretime başlayacak olmalarının mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

 

Editör

Son Güncelleme: 01.10.2012 12:47
Anahtar Kelimeler:
ETÜ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.