DOĞU’NUN MODERN EĞİTİM MERKEZİ

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, merkezin çağın gereksinimlerine göre hareket ettiğini, kurumun modern bir eğitim hüviyetine kavuştuğunu söyledi.

04 Eylül 2012 Salı 16:53
DOĞU’NUN MODERN EĞİTİM MERKEZİ

Adalet Bakanlığı tarafından yapılan atamayla Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanlığı’na atanan Cumhuriyet savcısı Ünal Bingül, kurumun hedefleriyle ilgili değerlendirme bulundu. 2004 yılında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan eğitim merkezinde çevre illerdeki Ceza ve Tevfikevlerine memurlar yetiştiriliyor. İstanbul, Ankara ve Kahramanmaraş’tan sonra Erzurum’da açılan Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’nde, ceza ve infaz koruma memuru öğrenci adaylarının yeme, içme ve barınma gibi birçok ihtiyacı karşılanıyor. 15 Ağustos tarihinde Adalet Bakanlığı tarafından yapılan atamayla yeni bir sürece başlayan eğitim merkezi idari, adli ve askeri erkanın yakından tanıdığı ve şehrin sevilen Erzurumlu bürokratlarından Cumhuriyet savcısı Bingül ile birlikte çıtasını daha da yükseltecek. Kentte mahkumlara yönelik yürütülen Sosyal Destek Programı projelerinde aktif rol alan Bingül, eğitimci kimliğiyle de sürekli gündemde olan isimler arasında yer aldı. Bir dönem Erzurum Adliyesi Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezi Şube Müdürlüğü ile Ceza ve Tevkifevlerinden sorumlu Cumhuriyet savcısı olan Bingül’ün idaresindeki Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi’nde memur adaylarına sosyal, psikolojik ve sportif eğitimler de veriliyor.

 

Hedefimiz: Modern ve kaliteli eğitim

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Hüseyin Turgut Eğitim Merkezi Başkanı Ünal Bingül, modern ve kaliteli eğitimi şiar edindiklerini ifade etti. Bingül, “Eğitim merkezlerinden ülke genelinde toplam 4 kurum bulunmaktadır. Şuan 320 öğrencimizin yer aldığı eğitim merkezi yüksek donanıma sahip eğitim kadrosuyla birçok başarılara imza atmıştır. Burada memur adayı öğrencilerimize Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’nün her türlü imkanı sunulmaktadır. Bizler çağın bütün gereksinimlerine ayak uyduran kaliteli bir eğitimi hedeflemekteyiz. Değerli eğitimcilerimizle birlikte öğrencilerimize yeni gelişmeleri aktarıyoruz. Ekip ruhuyla birlikte eğitim kurumumuzda güzel başarılara imza atacağız” dedi. Başkan Bingül ayrıca, 9 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek törenle eğitim kurumundan 320 öğrencinin mezun olacağını sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 05.09.2012 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.