Yıllarca Amerika Birleşik Devletlerinin tabiri caizse sözünden çıkmayan, bir dediğini iki etmeyen bir siyaset izlendi cennet vatanımızda. ABD ile kötü olunursa, bu ülke batar, biteriz anlayışı yıllarca beynimize kazındı. Bugün bile çoğu insanın aklında Türkiye ile ABD savaşa başlarsa kaybederiz anlayışı hakim..! Ne tesadüf ki, bugün Türkiye, bir nevi terör sevici ABD ile harp meydanında karşı karşıya.

Malumlarınız olduğu üzere ülkemiz silahlı kuvvetleri Suriye sınırında terörle mücadele için düğmeye bastı. Barışın simgesi olması hasebiyle de bu operasyona ‘’Zeytin dalı’’ adı verildi. Yerli ve milli silahlarla teröristlere, ‘’Osmanlı tokadı’’ vuran Türkiye, birkaç gündür dünyanın uykusunu kaçırmaya başladı. Gidişata bakılırsa, terör sevici müttefiklerimiz (!) birkaç gün daha kabusu yaşamak zorunda kalacaklar. Allah devletimize milletimize zeval vermesin inşallah…

Türkler, tarih boyunca girdiği tüm savaşlarda, kadınlara, çocuklara, yaşlılara ve tarım arazilerine zarar vermeyi yasaklamış bir millet olarak tarih kitaplarında yerini almış bir millettir. Bugün ‘’Zeytin dalı’’operasyonunda da aynı hassasiyet gösterilmekte ve ülkemizde zorunlu misafir olarak bulunan 3 buçuk milyon civarındaki Suriyeliye de güvenli topraklar, hazırlamak için hareket etmektedir. 6 bin civarında‘’Mehmetçik’’ cephede, 80 milyon ise cephe gerisinde tetikte beklemektedir.

Geçmişte, Çanakkale’de, Aziziye’de yurdun dört bir tarafında vatan sevdasını destan yazarak ıspatlayan Türk milleti, her zaman her şartta,‘’Mevzu bahis vatansa, gerisi teferruattır’’ anlayışını 21. yüzyılda da devam ettirmektedir. Değil ABD, dünya birleşse, Türk milleti hepsinin hakkından Allahın izniyle gelecektir. Tüp kaçağını, çakmakla yapan çılgın Türklerin şakası olmayacağını tüm cihan defalarca şahit olmuştur. Ve bugün Türkiye, sınırlarına dayanan ABD destekli terör illetine de dur demek ve şakası olmadığını tüm cihana bir kez daha göstermek için yine sahnede. İyi seyirler ey dünya…

Netice olarak, Türkiye bir kez daha göstermiş oluyor ki, asil bir millete sahip olan bu ülkeyi dizayn etmek, parçalamak, bölmek kolay bir iş değildir. Vatan için, millet için, bayrak için, ezan için şehit olmaya can atan 80 milyon öyle sanıldığı kadar kolay bir lokma değildir.

Millet olarak yüce yaradandan niyazımız odur ki; Allah devletimize milletimize zeval vermesin, ordumuzu muzaffer eylesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.