Tabi saha sonuçları iyi olunca o takımın hocası ile konuşmak da hem keyifli hem de zevkli oluyor.. BB Erzurumspor’un başarılı teknik adamı Mehmet Altıparmak ile konuştum dün sabah. Herşeyden önce mutlu ve de gelecekten biraz daha umutlu. Müthiş bir 6 hafta yaşadı ve herkesten çok o daha bir başka mutlu. Keyifler yerinde olduğu için de onunla kısa bir söyleşi yaptım ve aramızda geçen konuşmaları sizinle de paylaşmak istedim. İşte o sohbetten satır başlıkları:

-1,5 ay içerisine sadece tesislerde kaldım desem yalan olmaz. Bir-iki defa eş, dost ziyareti dışında yanılmıyorsam 2 defa da cağ kebap yemek için dışarı çıkmıştım. Genelde kulüp tesislerinde oldum.

-Zaman zaman tesislerden şehre giderken araç da kullandım. Şunu fark ettim Erzurum’da ışıklarda dikkatli olacaksın. Yeşil de yansa, kırmızı da yansa dikkat edeceksin! Doğrusu burada kimse ışıklara fazla riayet etmiyor!

-Esasında ben BB Erzurumspor’a daha önce gelecektim ama olmadı. Ahmet Yıldırım’dan sonra benimle temasa geçildi ama bir de baktım Kemal Kılıç hoca ile anlaşılmış. Doğrusu hazırlık da yapmıştım. Demek ki gelişim o zaman nasip değilmiş!

-Süper ligde şampiyonluk için tek favorim Beşiktaş’tır! Beşiktaş’tan başka bir takımın şampiyonluk şansının olduğunu düşünemiyorum.

-Eskişehir ve Samsun gibi şehir takımlarının ekonomik sıkıntı içerisinde olduklarını biliyordum zaten. Özellikle Samsun’un! Sonunda bir yerden patlayacağı belliydi!

-Ailecek Ankara’da yaşıyoruz. 22 yaşındaki oğlum hem işletme okuyor hem de basket oynuyor. Kızım 10 yaşında ve ilkokul üçte. Eşim dünyanın en zor işini yapıyor, ev hanımı. Ailemi çok seviyorum ve onlar benim her şeyim.

-Kuşkayların gelinidir. Kızkardeşimin Erzurum’da evli olmasından ötürü bu şehre illa ki her yıl gelir giderdim.

-Pekala görüldü ki BB Erzurumspor zirveyi zorlayacaktır. Olmaması için hiçbir sebep yok. Herkes kadar bizim takımımız da süper lig adayıdır ve bu böyle biline..

-Elbette ki transfer şart ama öyle söylendiği gibi 10 tane filan değil. Üç-dört tane ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu almak isteriz. Bu konuda yönetime raporumu sundum. Ama o mevkiler ve isimler ile ilgili bir şey söylemem doğru değil.

- Ön libero diye alınan Mansaly Boubacar ve santrafor Halis Harbay’la yollarımızı ayırıyoruz. Şu ana kadar hiçbir katkıları olmadığı gibi bundan sonra da katkı yapacaklarını sanmıyorum. Kaldı ki bu iki oyuncuya da çok fazla paralar verilmiş ve kesinlikle yanlış. Taylan’a yazık değil mi?

-İkinci yarıya bir-iki takviye ile başlayacağız. Kim hak ediyorsa o oynayacak. Bir yabancı hakkımız olacak, belki bu ara dönemde bir yabancı oyuncuyla el sıkışabiliriz.

--

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Düşmandan kendim korunurum dostumdan Allah korusun! (Arnavut atasözüdür)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.