FUHUŞ OPERASYONUNDA TUTUKLU SAYISI 16'YA YÜKSELDİ

Kars'ta düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında tutuklu sayısı 16'ya yükseldi.

08 Haziran 2013 Cumartesi 08:55
FUHUŞ OPERASYONUNDA TUTUKLU SAYISI 16'YA YÜKSELDİ
Kars merkez ve Arpaçay ilçelerinde otel ve gazinolarda fuhuş yaptırılan kadınlara ve bu kadınları pazarlayanlara yönelik sürdürülen operasyonda biri jandarma yüzbaşı ile jandarma astsubay ile birlikte 4 asker gözaltına alınmış, Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D. önceki gün tutuklanmıştı. Erzurum TMK. 10 madde ile yetkili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından sürdürülen operasyon kapsamında gözaltına alınan Jandarma Yüzbaşı M.Ö. ile Jandarma Astsubay G.D.'nın tutuklanmasının ardından sorguları önceki gün akşam tamamlanan Jandarma Başçavuş E.P. ile M.K.Ö. tutuklama talebi ile çıkarıldığı nöbetçi mahkemece 'Örgüt yöneticiliği, fuhuşa aracılık' iddiası ile tutuklanarak askeri cezaevine konulmuştu.
Cumhuriyet Başsavcılığı'nca sorguları tamamlanan 20 kişiden 15'i daha tutuklanma talebiyle TKM'nın 10. maddesinden yetkili Erzurum Nöbetçi Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, aralarında gazino ve otel işletmecilerinin de bulunduğu zanlılardan 12'sinin tutuklanmasına karar verdi. Tutuklananlar arasında 3 de yabancı uyruklu kadın olduğu öğrenildi. Tutuklananların sayısı böylece 16'ya yükselirken, 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Editör

Son Güncelleme: 08.06.2013 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.