Töremen ailesinin acı kaybı

Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı Yüksek Kimya Mühendisi Ömer Faruk Töremen’in ağabeyisi Kenan Töremen vefat etti.

admin
admin
23 Eylül 2019 Pazartesi 06:47
Töremen ailesinin acı kaybı

Kalp krizi nedeniyle Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir süredir tedavi gören Kenan Töremen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kenan Töremen’in cenazesi Palandöken Solakzade Camii’de ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Abdurrahman Gazi Mezarlığı’nda gazi olan babası İlhan Töremen’in mezarının hemen yanı başında toprağa verildi.

Cenaze törenine Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Sedat Sirkecioğlu, belediye personelleri, meclis üyeleri, AK Parti teşkilat mensupları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, mahalle muhtarları, iş dünyasından bazı isimler ile Töremen ailesinin dost ve yakınları katıldı.

DOĞUTÜRK ailesi olarak; merhuma cenab-ı Allah’tan rahmet, başta değerli dostumuz Ömer Faruk Töremen olmak üzere, tüm eş-dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.