TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE, TADİRLİK HİZMET…

Dadaşkent’te faaliyet gösteren Işıklar Tavuk Döner, köfte ve mantı evi karne gününde güzel bir jest yaptı. Başarılı öğrencileri ödüllendiren Işıklar, takdir alan öğrencilere ücretsiz tavuk döner ikram etti.

admin
admin
21 Ocak 2017 Cumartesi 23:01
TAKDİR ALAN ÖĞRENCİLERE, TADİRLİK HİZMET…

İşyerinin camına astığı, “Takdir belgeni getir, tavuk döner ikramımız olsun” döviziyle ilkokuldan liseye kadar tüm öğrencilere jest yapan Işıklar, öğrenci, öğretmen ve veliler kadar, ilçedeki tüm esnaf ve vatandaşların da takdirini kazandı.

İşyeri sahibi Yavuz Selim Işık, yarıyıl tatiline giren öğrencilere bir jest yapmaya karar verdiklerini ve imkanları ölçüsünde başarıyı ödüllendirdiklerini ifade etti. İlçede 15 yıla yakın süredir et, tavuk, süt ve süt ürünleri sektöründe iki şubeyle hizmet verdiklerini, yaklaşık üç yıl önce de hizmet kervanına tavuk döneri de eklediklerinin altı çizen Işık, “Her zaman hizmette kaliteyi esas alan ve müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran bir politikamız var. Tavuk döner alanında hizmet veren işyerimizin müşteri potansiyelinin önemli bir kısmını öğrenci kardeşlerimiz oluşturuyor. Biz de yarı yıl tatiline giren bu kardeşlerimize bir jest yapma adına, hem başarıyı elimizden geldiği kadar ödüllendirmek, hem de bizleri tercih ettikleri için teşekkür mahiyetinde bir kampanya yaptık. Takdir belgesiyle gelen kardeşlerimize doyana kadar tavuk döner ve ayran ikram ettik. Gelen öğrencilerimizi önce tebrik ettik, sonra karınlarını bir güzel doyurduktan sonra, başarılarının devamını dileyerek uğurladık.” ifadelerini kullandı.

Yavuz Selim Işık, sadece ilçedeki okullardan değil, il merkezinden gelen ve ilçede ikamet eden öğrencilere de aynı jesti yaptıklarına işaret ederek, takdir belgesini gösteren her öğrenciyi tavuk dönerle ödüllendirdiklerini vurguladı. Işık, yaklaşık 250 öğrencinin takdir belgesini göstererek, kampanyadan istifade ettiğini de sözlerine ekledi.

Öte yandan takdir belgelerini ibraz ederek, karınlarını bir güzel doyuran öğrenciler de anlamlı jestinden dolayı işyeri sahibi Yavuz Selim ışık ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 22.01.2017 08:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri ışik 2017-01-22 00:43:36

Işik sulalesinin yüz akı yavuz selim ışik tebrik ederim gardaş başarilarinin devamini yüce mevlamdan dilerim