Silahlı saldırıda ölen 5 kişiden 2’sinin cenazesi Erzurum'da

Erzincan'ın Tercan ilçesinde, kaymakamlık binası içerisindeki ilçe müftülüğünde öldürülen 5 kişiden 2'sinin cenazesi, otopsi için Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirildi.

admin
admin
18 Ağustos 2018 Cumartesi 08:58
Silahlı saldırıda ölen 5 kişiden 2’sinin cenazesi Erzurum'da

Erzincan'ın Tercan ilçesindeki kaymakamlık binası içerisinde ilçe müftülüğü kadrosunda görevli F.A. diğer çalışanlar ile arasında çıkan tartışma sonucu kendisine ait tabanca ile önce evrak odasına, ardından müftü odasına giderek rastgele ateş açarak 4 kişiyi öldürüp 2 kişiyi de ağır yaraladıktan sonra intihar etmişti.

Yaşanan olayda ölen 5 kişiden 2’si otopsileri yapılmak üzere Erzurum Adli Tıp Kurumuna getirilirken, 1 kişi de otopsisi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Olayda ölen diğer 2 kişinin cesedi ise Erzincan Devlet Hastanesi Morgu'nda bekletiliyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMüftülükTercan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.