Palandöken miniklerle ağaç dikti

Palandöken Belediyesi okullarda başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrencilerle fidan dikti.

admin
admin
15 Mayıs 2017 Pazartesi 22:02
Palandöken miniklerle ağaç dikti

Erzurum'da Palandöken Belediyesi, okullarda başlattığı ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrencilerle fidan dikti.

Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından organize edilen fidan dikimi etkinliğine katılan Polis Amca İlköğretim Okulu öğrencileri, velileriyle Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan Muhittin Kaygusuz Parkı'nda fidan dikimi yaptı.

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yaptığı açıklamada, belediye olarak öğrencilerle ağaçlandırma çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Fidan dikimiyle ağaçlandırma çalışmalarının yanı sıra öğrencilere doğa bilinci aşılamayı amaçladıklarını dile getiren Bulutlar, şunları kaydetti:

"Çocuklar zamanlarının büyük bölümünü parklarda geçiriyor. Diktikleri fidanlara sahip çıkıyor ve yapılanları koruyorlar. Sahiplenme duyguları da böylelikle gelişmiş oluyor. Parklarımızda eski görülen yerler için ağaçlandırma çalışmaları başlattık. 'Sevdamız Yeşil Bir Palandöken' sloganıyla hayat bularak hedefimize varacağız."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.