Müdürlüğü değil ama Yeşilay Başkanlığı tesadüfmüş!

Müdürlüğü değil ama Yeşilay Başkanlığı tesadüfmüş!

admin
admin
29 Ağustos 2017 Salı 12:35
Müdürlüğü değil ama Yeşilay Başkanlığı tesadüfmüş!

Vedat REFAYELİ

Yahya Pasinli’nin görevinden ayrılmasının akabinde Yurt-Kur İl Müdürlüğü koltuğu boş kalmıştı ve bir çok kişi o koltuğa oturmak istiyordu. Ama siyaseten daha daha ağır basan Salih Kaygusuz, yaklaşık 2 yıl önce bu göreve geldi ve o gün bugündür de görevde.

Geçen 2 yıllık süre içerisinde özellikle 11 bin olan öğrenci yurt kapasitesinin 20 bine çıkarılması, kuşkusuz bu yeni müdürün başarısıdır. Tam da bu konuyu konuşurken Salih Kaygusuz’un aynı zamanda Erzurum Yeşilay Şube Başkanı olduğunu öğreniyorum. Ve bu Yeşilay Başkanlığının da tamamen tesadüf olduğunu öğrenince şaşırıyorum.

Çoğu yakın arkadaşı olan Yeşilay yönetiminin Salih beyi arayıp ‘’Bize bir başkan bul’’ demesi üzerine 3 ay isim arayan ama bir türlü birini bulamayan Kaygusuz, sonunda ‘’Kimseyi bulamadın, bari sen ol’’ denmesi ve ısrar edilmesi üzerine o görevi de kabul etmek zorunda kalmış. Yani oturduğu bir koltuk için savaş vermişken bir koltuk da zorla ona verilmiş. Onca işi asında bir de Yeşilay Başkanlığını da üzerine alan Kaygusuz, bir yandan öğrencinin barınma ihtiyacına kafa yorarken bir yandan da sigara, insanları alkol gibi kötü alışkanlıklardan korumaya çalışıyor..

Yeşilay Başkanı olarak anlattıklarına da bakılırsa yakında Salih Kaygusuz ismini sıkça duyacağız gibime geliyor.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2017-08-29 20:05:25

Efkan ala ya dua etsin... Herkes nasıl geldiğini biliyor

Avatar
Zafer 2019-08-08 12:27:10

Onun nasıl biri olduğunu sınıf arkadaşlarına sorsunlar.