Hobi bahçesine jakuzi istemişler!

Hobi bahçesine jakuzi istemişler!

admin
admin
29 Ekim 2019 Salı 12:45
Hobi bahçesine jakuzi istemişler!

Vedat REFAYELİ

Kışı ağır geçmesine rağmen son yıllarda hobi bahçesi Erzurum’da popüler oldu.

Hobi bahçesinin giderek sektör haline geldiği Erzurum’da şu an itibariyle ‘alan da memnun satan da’ durumu var.

O yüzden olsa gerek özellikle ova civarında her geçen gün boş arazisi olanlar bu işe merak sardı, enerjilerini o işe harcamaya başladı.

Her ne kadar hükümetin tarım arazilerinde konuşlanılıyor diye hobi bahçelerine sıcak bakmadığını biliyor ve bu konuda bir genelgenin varlığından haberdar olsak dahi imalatın önüne geçilmediği de ortada.

Ancak. Günlük hayatın stresinden uzaklaşılmasına ve toprakla içiçe huzurlu saatler geçirilmesine yardımcı olması bakımdan anlamlı da gelen hobi bahçeleri ile ilgili bir duyum aldım, kulaklarıma inanamadım.

Organik sebze ve meyve de yetiştirilmesini de sağlama amaçlı hobi bahçesi olan bazı kişilerin tesisatçılara jakuzi bile sipariş verdiğini öğrendim. Hem de bu siparişi alan bir tesisat satıcısından aldım bu haberi.

Açıkçası zaten küçük bir kapalı alanda olması gereken bir hobi bahçesinde jakuziye niye ihtiyaç duyulur akıl alır gibi değil.

Galiba biz bu işin de suyunu çıkartacağız, durum onu gösteriyor. Bilin istedim.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.