Haftanın as karesi

Haftanın as karesi

admin
admin
01 Ocak 2019 Salı 13:20
Haftanın as karesi

Vedat REFAYELİ

Köy Enstitülerini çok önemseyen ve keşke bugün de o enstitüler devam etmiş olsaydı diyenlerdenim. Köy Enstitüleri ile ilgili yazılan çok şey okudum, benim için çok değerli olan o eğitim müessesesinin bazı olumsuzluklarına rağmen ne denli büyük yararları olduğunu bilen biriyim.

Her daim de keşke devam ediyor olsaydı der dururum ama biliyorum ki benimki boş bir hayal. Kurulduğu ve henüz masum olduğu o ilk yılarda o okullardan mezun olanlardan birisi de Milli Eğitim eski Müdürlerimizden Fevzi Budak’tır. Onunla ne zaman biraraya gelsem Yavuz Selim’de ki anılarını da dinlerim. Budak geçtiğimiz günler facebook sayfasında o döneme ait bir fotoğraf paylaştı.

Henüz tıfıl bir öğrenciyken bir ağaç dikiminde çekilmiş o fotoğraf benim yine o yaramı açtı. O açıdan elinde sağ başta bel küreği olan Fevzi Budak’ın paylaştığı bu fotoğrafı bu haftanın AS KARESİ yaptım.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.