Efsane özel Kalem Müdürü Demir yaşamını yitirdi

Erzurum Valiliği’nde uzun yıllar Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunan İlyas Demir (56), hayatını kaybetti.

admin
admin
16 Kasım 2019 Cumartesi 00:38
Efsane özel Kalem Müdürü Demir yaşamını yitirdi

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Demir’in ani ölümü yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Yaklaşık 23 yıl boyunca Erzurum Valiliği’nde Özel Kalem Müdürlüğü görevinde bulunarak tam 12 Vali ile çalışan ve bu alanda kırılması güç bir rekora imza atan İlyas Demir, 2018 yılında emekli olduktan sonra 2019 Mahalli İdareler seçimleri için AK Parti’den Şenkaya Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Demir’in cenazesi bugün (Cumartesi) ikindi namazına müteakip Solakzade Camii’nden kaldırılacak.

İLYAS DEMİR KİMDİR?

1963 yılında Şenkaya Esenyurt Mahallesinde doğdu. İlk ve ortaokulu Esenyurt Köyü İlkokulu ve Gaziler Orta Okulunda tamamladı. Erzurum Ticaret Meslek Lisesi’nden mezun oldu. 1985 yılında Erzurum Valiliğinde memur olarak göreve başladı. 10 yıl tahrirat katibi ve veri hazırlama kontrol işletmeni olarak görev yaptı. 1995 yılında Erzurum Valiliği Özel Kalem Müdürü olarak atanıp, 23 yıl boyunca bu görevi ifa etti. Tam 12 Vali, onlarca kaymakam ve Vali Yardımcısı ile çalışma fırsatı bulan Demir, mesai mefhumu gözetmeksizin yaptığı çalışmaları, amirlerine ve vatandaşa karşı örnek tutum ve davranışlarından dolayı amirlerince takdir, teşekkür, başarı belgesi ve maaş taltifleriyle ödüllendirildi.

Editör

Son Güncelleme: 16.11.2019 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.