Cansın Canalioğlu!

Cansın Canalioğlu!

admin
admin
10 Şubat 2021 Çarşamba 07:12
Cansın Canalioğlu!

Vedat REFAYELİ

Mehmet Volkan Canalioğlu ismi sadece Trabzon için değil, Erzurum için de önemli bir isimdir.

Trabzon’da Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği yapmış bir isim olabilir ama Volkan Canalioğlu, Erzurum’da da Erzurumspor’un eski bir futbolcusu olarak bilinir ve tanınır.

Özellikle 70’li yılların başlarında çok önemli isimler ile birlikte mavi-beyazlı kulüpte top koşturmuş olan Mehmet Volkan Canalioğlu, aradan onca yıl geçmiş olmasına rağmen ne Erzurum’u ne de Erzurumspor’u unutmuş değil.

Vefanın sadece İstanbul’da bir semt olmadığını biliyor.

Geçtiğimiz gün facebook sayfasında gördüğü eski bir fotoğrafın altına yorum yapan Canalioğlu, ‘’Biz eskiden galibiyet primi falan nedir bilmezdik. Galibiyet primi vermek isteyen başkanımıza ‘ne gerek var. Bize zaten yediriyor, içiriyor, giyindiriyorsunuz. Bir de ayrıca para mı vereceksiniz. Biz istemiyoruz’ diyen oyunculardık. O günün şartlarında tek düşünce forma ve galibiyet aşkı idi. Maddiyat mı, o zamanlar öyle bir istek yoktu. Ne verilirse kabülümüzdü. Ama maalesef bugün böyle bir durum yok. ’’ ifadelerini kullanarak gönüllere girdi.

1-1 biten Kayserispor maçında ısrarla kırmızı kart görmeye feniken o adını anmak bile istemediğim siyahi oyuncuyu hatırladıkça insanın o eski futbolcumuz Volkan’a, Volkanlara kul, köle olunması geliyor insanın.

Kurban olsun onlara..

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.