BU MİNİKLER ÖRNEK OLDU

Oltu Yasin Haşimoğlu İlkokulu 4-A sınıfı öğrencisi Zeren Altundaş, hazırladığı proje ile büyük beğeni topladı.

admin
admin
05 Mart 2017 Pazar 11:17
BU MİNİKLER ÖRNEK OLDU

Hayata geçirdiği proje ile arkadaşlarının ev de kullanmadıkları ya da az kullanılmış oyuncakları toplayan Zeren Altundaş, “Topladığımız oyuncakları okulumuzun salonunda 1-2 liradan satışa çıkardık. Buradan elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi arkadaşlarımıza yardım etmeyi düşündük” dedi.

Okulun ilçe temsilci öğrenci başkanı da olan Zeren Altundaş, projesine sahip çıkan ve destekleyenlere teşekkür ederken duyduğu mutluluğu dile getirdi.

4-A sınıfı Sınıf Öğretmeni Ömer Kurt, öğrencisi Zeren Altundaş’ın getirdiği projeyi hemen hayata geçirdiklerini belirterek, “Öğrencimiz Zeren’in bu duyarlılığı beni çok mutlu etti. Düşük bir ücret karşılığı kullanılmayan veya az kullanılmış oyuncakları okul salonumuzda satışa sunduk. Yoğun ilgi gördü. Başta projenin sahibi Zeren öğrencimiz olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yasin Haşimoğlu İlkokulu Müdür Yardımcısı Serkan Cebeci, hazırlanan projeye destek olmak amacıyla okul idaresi olarak okulun çok amaçlı salonunda bir stand açtıklarını belirtti.

Emeği geçenleri kutlayan Cebeci, bu tür proje ve faaliyetlere okul idaresi olarak her zaman destek verdiklerini hatırlattı.

Editör

Son Güncelleme: 05.03.2017 11:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeynep 2017-03-07 16:13:26

helal olsun geleceğimizin medaiftarları sizlerle gurur duyuyoruz

Avatar
memati 2017-03-05 11:24:15

yüreğinize sağlık çocuklar, öğretmenlerinizin, anne babalarınızın ve tüm insanlığın yapamadığını sizler yapıyorsunuz. sağolun varolun