Şehrin futboldaki tek umudu Erzurum Büyükşehir Belediyespor yeni yönetimiyle işbaşı etti. Taraftarın en büyük isteklerinden birisi olan takımın ismi de bu kongrede Büyükşehir Belediye Erzurumspor oldu. Sonunda hayallerimizde kaln Erzurumspor ismi takıma geri verildi. İnşaallah sonu Erzurumspor gibi olmaz. Yeni yönetim ve yeni teknik direktör belirlendi. Taşkın Güngör, takımın yol haritasını ve önümüzdeki sezonun planını yapmak için artık harekete geçtiler. Bakalım önümüzdeki sezon yeni Erzurumspor, bu sezondan kalan hasretini dindirebilecek mi? Bana sorarsanız, Taşkın Güngör’dense ben takımın başında Yavuz İncedal’ın kalmasını isterdim. Tamam hevesimiz yarım kaldı ama en azından heyecan dolu bir sezon yaşadık. Yavuz İncedal, takıma çok şey vermişti diyenlerdenim. Taşkın Güngör’ü taraftar da zaten pek benimsemedi. Çünkü önceki sezonda takımın başındaydı ve hiçbir varlık gösterememişti.  Yeni bir şans verildi bakalım neler olacak.  Bunu bekleyip hep beraber göreceğiz. Yönetim ve teknik heyet hayırlı ve uğurlu olur inşaallah.
Şehrimizin diğer bir meselesi de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in katıldığı televizyon programındaki açıklamalarıydı. Başkan Sekmen, belediyeyi 450 milyon civarında borçla devraldığını ve birçok işte hukuksuzluk yapıldığını söyledi. 30 Mart yerel seçimleri öncesinde belediye borçlarını incelerken, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin borcunun 600 bin lira olduğunu öğrenmiştim. Bu yatırımcı bir kuruluş için pirede deveydi. Ama Başkan Sekmen işin öyle olmadığını anlattı.  Yine önceki başkan Ahmet Küçükler yaptığı son toplantı da hiçbir kurum ve kuruluşa borçları olmadığını hatta kasalarının dolu olduğunu söylemiş, verilemeyecek hesaplarının olmadığını da toplantıya katılanlara yüksek ses tonuyla anlatmıştı. Başkanı dinlerken, kendi kendime ‘Helal olsun Ahmet Başkan’ demiştim.
Meğerse, dünya kadar borç varmış. Bir de inşaatlarla ilgili sıkıntılar varmış. İşte bu sebepten dolayı Haziran ayı gelmiş olmasına rağmen halen daha inşaatlarda mesai başlamıyormuş. Sahipsiz bir memlekette yaşadığımızı biliyorduk ama bu kadarını da tahmin etmiyorduk. Ne yalan söyleyeyim, başkan Sekmen’i dinlerken, bu kentte neden insanların durmadığını kaçmak için fırsat kolladıklarını bir kere daha anlamış oldum. Ve hepsinden önemlisi önceki Başkan Küçükler’e insanların neden bu kadar kızgın, tepkili ve de dargın olduklarını anlamış oldum. Meğerse, bizim başkan gözümüzün içine bakarak, bizleri kandırmış ve bu kent insanının işlerine mani olmuş.
Biz yöneticilerimizin darbelerine alışkınız da umuyoruz ki, yeni başkan Sekmen, bu kente başkan olduğuna bin pişman olmamıştır. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.