Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını Erzurum’da sürdüren Büyükşehir Belediye Erzurumspor, tempoyu her geçen gün artırırken, antrenmanların dozu arttı. Sabah ve akşam saatleri olmak üzere günde çift antrenman yapan mavi-beyazlılarda futbolcular teknik taktik çalışmalarında kısa sürede bir birlerine adapte oldu. Takıma yeni katılan oyuncularla birlikte çalışmalarını  sürdüren mavi-beyazlı ekipte moraller oldukça yüksek Erzurumspor teknik direktörü Taşkın Güngör takıma her geçen gün güç katmaya çalışıyor.  2014-2015 sezona büyük umutlar hazırlanan dadaşlar özellikle yeni sezon için çok çalışmamız. Lazım her maçı kazanmak istiyorsak ve bunun bilincinde olmamız lazım inanıyoruz ki taraftarımızla birlikte bu işi bitireceğiz.
TURNUVANIN ADI:TRT 50.YIL KUPASI,,,
TURNUVADAKİ TAKIMLAR İSE ŞÖYLE,,,
Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor, Kayseri Erciyesspor, Samsunspor 
Erzurum’da spor adına hareketli günler geçiyor özellikle süper lig takımların Erzurum’da Kamp yapması ve şehrimizi tanıma açısında çok mu çok iyi oldu. Şimdi ise turnuva maçları var ilk maç bugün saat:17:00 de Kazımkarabekir stadın da oynanacak ikinci müsabaka ise saat:21:00 de başlayacak maçlar. TRT SPOR. dan naklen yayınlanacak. Keşke bu turnuvada bizlerde yer ala bilseydik diye düşünüyorum. Artık nasip diyelim bu işe şehrimiz spor adına canlasın başka bir şey istemiyoruz. Süper lig takımlarını artırmamız lazım şehrimize gelmeleri ve  kamp yapmaları için şehrimiz de canlanır o zaman elimizden gelen her şeyi yapmamız lazım spor tesislerimiz boş kalmamalı hepsinin dolu olmasını istiyoruz. düşünsenize takımların biri gidip biri geliyor en azından şehrimizi tanıma açısında çok mu çok iyi olur…
Bizler büyük takımların gelmesini istiyoruz. Mesela Galatasaray. Fenerbahçe. Beşiktaş. Trabzonspor.  Zaten gelecek ikinci etap kamp dönemini burada yapacak. Böyle büyük takımların gelmesini istiyoruz.
Hatırlarsanız birkaç gün önce spor adına Erzurum’da çok büyük bir yara aldık.  Atlama kulelerin çökmesi şehrimizde büyük bir üzüntüyle karşılandı.2011 kış oyunlarında yapılan Atlama kulelerin toprak kayması sonucu çöktü.  Yazık o kadar paralar harcandı gitti şimdi ise Atlama kulelerin geleceği şehrimizde bir hayli merak konusu oldu diye biliriz. Diliyoruz ki en kısa zaman da tekrar tadilatı yapılır ve eski haline gelir yoksa Erzurum adına hiç mi hiç iyi olmaz.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.