KARDEŞ KAVGASI 5 ÖLÜ!

Kardeşler arasında başlayan kavgaya akrabalar karıştı 5 kişi hayatını kaybetti.

27 Mayıs 2013 Pazartesi 23:49
KARDEŞ KAVGASI 5 ÖLÜ!
Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’nde 2 kardeş arasında başlayan, ardından akrabaların da karışması sonucu büyüyerek silahlı kavgaya dönüşen olayda 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Ortalığın savaş alanına dönüştüğü çatışmada hepsi akraba olan 5 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Düziçi İlçesi'ne bağlı Çatak Köyü'nde meydana geldi. İki kardeş arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Akrabaların da dahil olduğu tartışma, kavgaya dönüşünce gönüllü köy korucusu oldukları belirtilen her iki taraf da birbirlerine uzun namlulu kalaşnikof marka silahlar ateş açtı. Çatışmada Tavut ve Sümbül ailelerinden 5 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
Gönüllü köy korucusu olan iki aile aileye mensup bireyler arasında yeni bir çatışma yaşanmaması için köye sevk edilen jandarma ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Yaralıların götürüldüğü Düziçi Devlet Hastanesi çevresinde önlem alan güvenlik güçleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Son Güncelleme: 27.05.2013 23:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.