Yazılarımı takip edenler mutlaka hatırlayacaklardır. Kısa bir süre önce Erzurumlu bir girişimciden bahsetmiş ve şehrin yöneticilerinin dikkatlerini çekmek ve bu müteşebbisin projesini hayata geçirmek için mücadelesini anlatmıştım. 'BAŞKANIM ORDA MISINIZ' başlıklı yazımın yayımlanmasının ardından ilk olarak Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, konuya hassasiyetini adeta ıspatlarcasına benimle  irtibata geçerek, o müteşebbisle görüşmek istediğini söyledi. Ve nitekim de o yazıda bahsedilen girişimciyle biraraya geldi, dinledi ve gerekenlerin yapılacağını kendisine söyledi. Bu vesileyle Erzurum'un ufku geniş olan değerli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak'a hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.Müteşebbisin projesine ne kadar değer verdi,  ne kadar önemsedi bilmiyorum ama gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı hem o girişimciyi hem de beni ziyadesiyle memnun etti ve heyecanlandırdı.
Heyecanlandırdı diyorum çünkü, bu kentte planlanan bir işe şehrin yöneticilerinin ilgi göstermesi şehir adına sevindirici bir gelişmeydi de onun için. Proje hayata geçer mi geçmez mi onu şimdilik bilmiyorum ama Dr. Ahmet Altıparmak, Valisi olduğu kentin sorunlarına, müteşebbislerine sahip çıkıldığını ve Valinin halka o kadar da uzak olmadığını ıspatladı. Kendisine bu ilgisinden dolayı şahsım adına şükranlarımı sunuyorum.
Daha sonra bu girişimci için Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'da benimle bizzat irtibata geçerek, yazıda bahsedilen müteşebbise yardımcı olacağını söyledi. AK Partinin Erzurum İl kongresinin yapılmasından sonra AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, 'BAŞKANIM ORDA MISINIZ'başlıklı yazıda bahsedilen girişimciyle özel olarak görüştü, uzun uzun dinledi ve üstüne düşenleri yapacağına dair kendisine teminat verdi. İlgi ve alakasından dolayı AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'a da şahsım adına ve bir Erzurumlu olarak şükranlarımı sunuyorum.
Bazı sebeplerden dolayı Vali Ahmet Altıparmak ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un o girişimciyle yaptığı görüşmelere davet edilmiş olmama rağmen katılamadım. Ancak, mevzu bahis girişimcinin bana aktardıklarına göre hem Vali bey hem de İl Başkanı gereken adımların atılacağını ve ellerinden geleni yapacaklarını söylediler. Nelerin yapılıp yapılmayacağını artık zaman gösterecek. Hep birlikte bekleyip sonuçlarını göreceğiz.
'BAŞKANIM ORDA MISINIZ' başlıklı o yazının ardından çok sayıda Erzurumlu gerek o yazıya yaptıkları yorumlarda ve gerekse şahsıma söyledikleri düşüncelerinde 'Erzurum yatırımcıya sahip çıkmaz' yönündeki olumsuz düşünceleri nedeniyle bu yazıyı yazmaya karar verdim. Yoksa bir şeyleri ıspat peşinde değilim. Sadece bu kentin yöneticilerinin şehir insanına ve şehre sahip çıktıklarını kamuoyuna duyurmak amacıyla ve şehrin sorunlarıyla ilgilenenleri rahatlatmak için yazdım.
Bu vesileyle ilgi ve alakalarını esirgemeyen Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'a şahsım adına teşekkür ediyor, ilgilerinden dolayı da tüm okurlarıma saygılarımı sunuyorum. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nurettin Çiçekli 2014-12-22 15:10:57

başkanım ordasınız başlıklı yazıyı okudum. vali ve il başkanı ilgilenmişler ama yazının yazıda belediye başkanının ilgilenmesi gerekiyor diye yazıyor. merak ettim başkan ilgilenmedi mi. eğer öyleyse erzurumda değişen bir şey yok demektir

Avatar
Yasemin.... 2014-12-19 16:22:46

porje ne ben en çok onu meak etti̇m. bi̇r ara projeyi̇de yazarsaniz mi̇llet bi̇li̇r.

Avatar
Burhan İstanbullu 2014-12-18 19:33:06

Proje neydi onu merak ettim. Bu kadar çok teşekkür edildiğine göre bsyağı önemli olsa gerek. Siz görevinizi yapmışsınız. Gerisi idareye kalmış. Helal olsun

Avatar
Suat yalçınkaya 2014-12-18 18:16:28

erzurum basınının birşeyler başardığını görmeek iyi bir gelişme. tebrik ederim