Ülke dört bir yandan, denizden, karadan, havadan müdahale zemininde kuşatılmaya çalışılırken, yeni askerlik yasası ile askerlik süresini kısaltmak kısa vadede asker ihtiyacını bu hassas dönemde doruğa çıkarabilecek olup yeniden gözden geçirilmesi elzemdir.

Kara Kuvvetleri topçu bataryaları ve Hava Kuvvetlerimizin atışlarını müteakip Irak kuzeyi Hakurk bölgesinde komando tugaylarımızla pençe harekatı başlatıldı. Gitmişken asıl hedef kandil olmalı ve neye mal olursa olsun kandile kalıcı Türk birlikleri eşliğinde Türk Bayrağı asılmalıdır.

Af yasası toplum için beklentinin ötesinde umuda dönüşmüş olup, ceza evlerinin doluluk oranı ve haksız yargılanmaların yol açtığı mağduriyetler düşünülerek bayram öncesi af çıkarılmalıdır. Nitekim suçluyu cezalandırmak adalet olduğu gibi affetmekte fazilettir.

31 Mart seçimleri öncesi yapılan fahiş stratejik hatalar ile adayların mesnetsiz suçlamalar ve manipülasyonlar ile hedef tahtasına koyulması sonucunda oluşan mağduriyet algısı devam etmekte ve seçim sonucuna sirayet etmekte olup bu hatalarda ısrar edilmemelidir.

Aldatılma serüveninizde, etnik ve paralel terörün içinizdeki truva atlarını yine yeniden arabanıza koşmanız asla bir daha affedilmeyecek hatayla sonuçlanabilir. Ülke insanının ekonomik darboğazda olduğu bir dönemde ekşimiş ayrandan hiç bir cacık olmayacağı dikkate alınarak, bu tür alakasız kişilerin alakasız kurumlara atanmaları vatandaş tarafından sorgulanmaktadır bir son verilmelidir.

Liderlerin Cumhur ittifakı ruhuna sadakat ve titizlikle bağlı olmalarına rağmen, ittifakı mezara kadar değil pazara kadar algılayan Belediye başkanları ve kurum müdürlerinin liyakat, ehliyet, samimiyet ve sadakat timsali ülkücüleri hala daha görmemezlikten gelmesi ve bazıları var ki ülkücülere hala daha önyargılı yaklaşması yaman bir çelişkiden ziyade Cumhur ittifakı ruhuna ihanettir süratle kulakları çekilmelidir.

Kısa vadeleri insani ve islami görevimiz Suriyeliler, ülkemizi ve milletimizi orta ve uzun vadede, sosyal, ekonomik, kültürel ve demografik tehlikenin eşeğine git gide sürüklemektedir,

Ülkemizde sürekli kalmak isteyenler, dağınık illerde yerleşkeleri sağlanmaktan ziyade, güneydoğu bölgemizde, kendilerine devlet arazileri tahsis edilerek sosyal ve ekonomik kalkınmaya katma değer katacak bir süreçle bölgenin demografik dengesizliği de kontrol altına alınmalı,

Ülkesine dönmek isteyenler ise öncelikle sınır ötesinde kuzey Suriye’de oluşturulacak güvenli bölgelere gönderilmeli sınır güvenliği onlar sayesinde de sağlanmalıdır.

Emeklilikte yaşa takılanların, polislikte yaş probleminden dolayı kpss yi kazanmış olmalarına rağmen polisliğe müracaat edemeyenlerin, ek gösterge mağduriyeti taşıyan memurların, uzman çavuşların özlük hakları gibi kitlesel beklentiye ve önceliğe dönüşmüş sorunların süratle çözülmesi

Ülkemizin 2023 kutlu hedeflerine ulaşabilmesi ve ülkesi ve milleti ile en fazla birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmamız gerektiği bu kritik süreçte kıymetli yöneticilerimiz tarafından dikkate alınması dileklerimizle...

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.