Futbol taraftarlığı bir gelenektir; Yediden yetmişe ekseriyetin gönlünde bir aslan, kanarya ya da kartal yatar. Her şehirde olduğu gibi, kentin futbol takımının bu gönüldeki önceliği ise yadırganmaz. Erzurum’da bunun adı mavi-beyazdır.
Geçen sezon bu şampiyonluk keyfini bize yaşatan başta futbolculara, teknik emektarlara, Sayın Mehmet Sekmen ve Ali Demirhan ile ve yönetimine müteşekkiriz.
Bu sezon maçlarda ölüp ölüp diriliyoruz adeta.
Takım henüz oturmadı” diyeceğim ama 10 haftayı geride bıraktık.
İlk maçta taraftarın basiretsizliği, hele hele kale arkasındaki provokatörlerin saçma sapan tezahüratları ile sahaya atılan pet şişeler kesinlikle oyuna yansıdı ve sonucu da hep birlikte gördük.
Kupanın son maçında da takıma çirkin söylemler maalesef durumumuzu ortaya koyuyor.
Bu açıdan öncelikle taraftara naçizane çağrıda bulunmak istiyorum; Bu şehrin takımı ancak bizimle güçlenir ve hedefe varır. Bu da sadece galibiyetlerde değil, tüm karşılaşmalarda cani gönülden destekle mümkündür.
Küfür, çirkin tezahürat, hakeme ya da rakip takıma sinkaflı söylemler DADAŞ’a yakışmaz…
Sahaya yabancı cisim, ped şişe atmak çözüm getirmez
Bu arada, yeni Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a da “hayırlı olsun!” dileklerimle, bu anlamda bir hatırlatma yaparak, gerek turnikelerden geçişlerde ve gerekse tribünlerden sahaya yansıması muhtemel durumlara profesyonel tedbir almalarını istirham ediyorum.
Tribünleri dolduralım, takımımızı da keyifle DOKSAN dakika tempolu ve seviyeli söylemler ve alkışlarla destekleyelim.
Öte yandan, BB. Erzurumspor’un ciddi anlamda profesyonel amigolara ihtiyacı olduğu gözlemimiz yönetime naçizane tavsiyemdir.
Kısa bir anımsatma ile, geçen karşılaşmalardan ders çıkartarak bulunduğumuz duruma bir göz atarsak; Grupta Play Off’taki sıramız 3. Yani 18 puan artı 10 aveirajla 4. Sıradayız.
Lider İstanbulspor ile aramızda 5 puan var. Takipçisi Amed Sportif (21 puanda) ile maçlarımız ikinci yarıda deplasmanda. Bunun için takımın bundan sonra puan kaybı lüks olur.
Çarşamba günü 13 puanlı Zonguldak Kömürspor’dan 3 elması alıp, 12’inci Haftada deplasmanda karşılaşacağımız Pendikspor’dan Maltepe Erzurumlular Derneği’nden geçen yıl olduğu gibi beklediğimiz destekle inşallah elimiz boş dönmeyeceğiz.
Hoca Ahmet Yıldırım’ın sosyal medyadan yansıyan “büyük sıkıntılarımız var… ne olduğunu söylemek benim haddime değil…”  ifadeleri ise acil çözüm gerektiriyor.
Hocanın bu mütevazı söylemi sayın başkanlar ve yönetimi gibi bizi de ilgilendiriyor.
Gerekli tedbirleri hep birlikte almalıyız.
Ez cümle;
Başka Erzurumspor yok…
Bu takım bizim… 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.