“ÜÇ MAYMUN” filmi küçük zaafların büyük yalanları doğurmasıyla parçalanan bir ailenin, gerçeklerin üzerini örterek bir arada kalma çabasını anlatır.

Filmin adı da, acı ve sorumluluklardan, gerçeği görmeyerek, duymayarak ve gerçekler hakkında konuşmayarak kaçmaya çalışan karakterlere göndermedir.

Üç Maymun genel olarak, "üç maymunu oynamanın" gerçekleri ortadan kaldırıp kaldırmayacağını sorgular.

Nereden mi çıktı şimdi dediğinizi duyar gibiyim.!

Kaçıranlar için bu film şimdi Türkiye sinemalarında sahne aldı, bu kez rol ve figüranları siyasiler fark etmediniz mi yoksa…

Dünyada bütün dengeler alt üst olmuş, güçler rotasından çıkmış, yeni rotasını konumlandırmaya çalışırken

Baksanıza bizim ahali, bir zamanların Bizans ahalisi gibi meleklerin erkeklik ve dişiliğini sembolen bir kısır döngü tartışmaya tutulmuşlar reyting peşindeler

Lakin geçmişte bu traji komediyi defalarca izlemiş ve bedelini sayenizde çok ağır ödemiş Türk Milletinin,

Bu hassas ve sancılı dönemlerde, millet can ve gelecek derdinde iken; sahne alan provokasyon ve manipülasyon içerikli bu tür film ve fragmanlara gözü tok artık.!

Velhasılı kelam... SIKTINIZ ARTIK.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.