MNG AVM’nin karşısında yapımı devam eden Hilton Garden Inn Otelin yanında inşaatı devam eden ve Nusret’e tahsisi planlanan restaurant yalan oldu!

Yalan olan aslında restaurant değil, Nusret!

Önümüzdeki yıl hizmete girmesi beklenen Hilton Otelinin müteahhitlerinden iş insanı Ferhat Binici, Nusret için inşaasına başladıkları binanın akıbetinin belli olmadığını belirtti.

Bilici, ‘’Bir şey çok kesin, Nusret gelmiyor. Daha önce öyle bir talep olmuştu ama görünen o ki sonu gelmedi. Sanıyorum ortağı Doğuş Holding’in sahibi Ferit Şahenk tarafından alınmış bir karar bu. Üzüldük mü, evet, üzüldük. Ama saygı duyuyoruz. Bunun üzerine biz de o binada başka bir tasarrufta bulunacağız. Ya başka önemli bir marka ile restaurant olarak anlaşacağız ya da biz kendimiz işleteceğiz. O konuda bir belirsizlik var’’ dedi.

Bir süre önce Nusret Gökçe’nin kardeşi Özgür Gökçe de gelmiş, tam otelin arkasındaki asma tavanlı 3 katlı inşaatta incelemelerde bulunmuştu.

Restaurant için meşhur Tavacı Recep’in de adının geçtiğini öğrendim.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun, tadını kaçıranı hayatından çıkar! (Bob Marley)

DUVARIN DİLİ : Zorlama, ya kalbin kırılır, ya hevesin!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.