Çat’ın CHP’li Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’ın ne yaptığına, ne yapacağına akıl sır etmiyor doğrusu. 2014 Mahalli İdareler Genel seçimde sürpriz bir kararla Çat’tan hem de CHP’den belediye başkan adayı olan ve kazanarak da bayağı bir siyaset dünyasında şaşkınlık yaratan işadamı Arif Hikmet Kılıç, şimdi de şaşırtmaya devam ediyor.

Şişli’den CHP aday adayı olan Kılıç, bu arzusuna ulaşamadı, partisi başka bir ismi oradan aday gösterdi. Hal böyle olunca bu duruma kızan Kılıç’ın Çat’a da aday olmayacağı belirtiliyor ve taraftarlarını tabiri caizse kontrpiyede bıraktı. Sevgili başkan ile geçen hafta ben de telefonla görüştüm ve ne yalan söyleyeyim, Çat’a yeniden aday olup olmayacağına dair net bir açıklama alamadım.

Doğrusu Çat’ta da Arif başkanın yeniden aday olması için baskı olduğu haberlerini duyuyorum ama başkan bu konuda sessizliğini sürdürüyor. Şişli olmadığı için Çat’tan da hevesinin kaçtığını gözlemlediğim Arif başkanın akibeti sanırım bu hafta içinde belli olacak.

Ancak. Bir şey var ki Kılıç büyük bir şaşkınlık yaşayacak. O da Kılıç’ın Şişli’den aday olacağına inandığı için seçmen kaydını da o ilçede yaptırmış olması! Yani anlayacağınız Arif başkan bu saatten sonra Çat’tan da aday olsa kendisine oy veremeyecek, çünkü o resmen Şişli’nin seçmeni!

HAFTANIN KARE ASI!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Otobüs gelince atılan sigara gibi yarım sevmeyin insanları.. Ya sonuna kadar için ya da hiç yakmayın! (Sadri Alışık)

DUVARIN DİLİ: Bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.