Kendi Patriot hava savunma sistemlerimizi üretmenin zamanı gelmedi mi, ?
Son günlerde Pkk’ ya karşı yapılan operasyonlardan sonra geçen hafta Almanya, şimdi de ABD Türkiye'de konuşlu Patriot savunma sistemleri ile burada görevli 260 Alman askerini önümüzdeki aylarda çekme kararı alması aslında bakacak olursak Türkiye nin lehine bir karar olarak görüyorum.
Gerekçeye bakamısınız  "Suriye'den Türkiye'ye bir saldırı tehdidinin bulunmaması" ymış.!!!
Hadi be oradan kim yer sizin Çakallığınızı, bu tamamen bir oyunun parçası
Türkiye zaten ateşin ortasında nereden ne geleceği hiç belli değil
Kötü komşu insanı ev sahibi yapar misali temennimiz o ki aklımızı başımıza alarak hiçbir ülkeye bağımlı kalmadan bundan böyle kendi silahımızı Patriot ve diğer savunma sistemleri de dahil olmak üzere tüm silahlarımızı kendimiz üretiriz.
Bizim gücümüz buna yeterde artar bile yeter ki isteyelim
 Türk’ ün Türk’ ten başka dostu yoktur  
Hatırlıyorum da Türkiye 2005 yılında 185 milyon Dolarlık bir anlaşma yaparak Havacılık ve Uzay Sanayi Genel Müdürlüğü, İsrail’den alınacak 10 adet Heron tipi insansız hava aracı satın almıştı.
Ve o gün inanılmaz bir hüzün kaplamıştı içimi!  
Soyu sopu belli olmayan mazisi bile 60 yıl olmayan Yahudilerden insansız hava aracı Heron alıyoruz da kendimiz üretemiyor muyuz !!!?
Çok ağırıma gitmişti ve oturdum dua ettim yarabbi bizi öncelikle İsrail denen şu soysuz Yahudi  ve diğer tüm dış devletler den bizi kurtar kendi silahımızı ve savunma araçlarımızı kendimiz üretelim diye.
Şükürler olsun şuan insansız hava araçlarımızı kendimiz üretiyoruz,
Tarih tekerrürden ibaret
Bugün gelinen notada bize gösteriyor ki artık tamamen dış devletlerin bağımlığından kurtarmamız gerekiyor ben ne NATO nede Avrupa Birliğine inanıyorum çıkarlarına ters düştüğümüz an hiç şüphesiz ki ilk darbeyi onlar vuracaktır.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.