Bir yerel seçimi daha geride bıraktık ve seçmen, eski Başkan Mehmet Sekmen’e ikinci defa görev için yetki verdi. Belki Yakutiye’de Mahmut Uçar, Palandöken’de de Muhammet Sunar bir süre tebrikleri kabul için zaman harcayabilir, bu konuda tölere edilecek tarafları var ama bugün bu saat itibariyle Sekmen başkanın öyle bir lüksü yok. Çok da belediyede oturup kendisini kutlamaya gelenleri kabul edeceğini de sanmıyorum ama ‘atom karınca’ kimliğini devam ettirmesi en güzeli.

Pekala telefonlarla falan bu tebrik işlerini de aradan çıkartabilir. Zira Erzurum, beklemeye tahammülü olmayan bir şehirdir artık. Bu şehrin yüzde 65 oranında kazanmasına rağmen bir sürü sorunu var ve bu konuda hiç de geçirilecek bir dakikası bile olmamalı.

Mesela şu trafik sorunu. Yeni alternatif yol yapımları ile çözümü sağlanabilecek olan bu mesele sanırım ona oy veren seçmenin de önceliğidir. İmar, park sorunu gibi elzem konular da Sekmen’in artık bir an önce çözüme kavuşturması gereken konular.

Bir diğer konu da artan işsiz sayısının önüne geçmeyi engelleyecek sanayi yatırımlarına hız vermesi. İstihdam konusu onun üzerinde en çok duracağı bir başka konu başlığı olmalı. Başarı dileklerimizi sunduğum Sekmen başkan eğer iz bırakan başkan olmak istiyor ise kesinlikle yeni yol yapmak suretiyle ancak bunu sağlayabilir, onu da bilsin istiyorum.

Seçim süresince onca lafın yanında adayların yayınladığı fotoğraflar da kamuoyunda çok yer buldu. İşte bana göre Sekmen’in seçim döneminde akılda kalan fotoğraflarından biri bu oldu. Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü Emre Koç tarafından çekilen bu fotoğraf, yeniden seçilen başkanın sempatikliğine de vurgu yapan bir fotoğraf oldu..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Değer ağırdır. Taşıyabileceğinden emin olduklarına verin (Anonim)

DUVARIN DİLİ : Keşke doğmadan önce senaryoyu bir okusaydık iyiydi!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.