Bir zamanlar HADEP'te Genel Başkan Yardımcılığı yapan AK partinin Açılım ve paralel politikalarının teorisyenlerinden, Mehmet Metiner’den Cumhurbaşkanına Reisim sözde sadakat yalakalığı ile Atatürk’le özdeşleştirip kürtçü ve fetöcü olmadığını CNN'de ispata çalışıyor.!

Nitekim yılan kendi eğrisini görmeyip Arınca neden boynun eğri diyor.! İşte AK Parti’yi Milletten ve Cumhur ittifakından uzaklaştırmaya, koparmaya çalışan bir zamanlar PKK'nın ve FETÖ'nün siyasi ayakları birbirlerini böyle afişe ediyor.

Tabi işte bu bukelamunun geçmişi bu gününün aynası;

1-Öcalan’a övgü

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, teröristbaşı Öcalan’ın hükümet-cemaat çatışmasıyla ilgili açıklamalarını değerlendirdi

12:20 - 31 Ocak 2014;

AKP Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın hükümet-cemaat çatışmasına benzin dökmeyecekleri yolundaki açıklaması ve Gezi sürecindeki tavrını överek, “Öcalan, Türkiye'nin demokratikleşme sürecine katkı sağlayan bir yerde duruyor” dedi.

2-06 Şubat 2014 Perşembe 17:57 | Son Güncelleme: 06 Şubat 2014 Perşembe 17:57

Metiner'den Fethullah Gülen açıklaması

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "badem bıyıklı neoconlar" ifadesiyle Fethullah Gülen'i ve cemaatin içindeki tertemiz ihlas sahibi kardeşlerini kastetmediğini belirterek, "Haşhaşiler gibi çalışan paralel yapıyı, o yapının mensuplarını kastediyorum" dedi.

3-AKP’li Mehmet Metiner: “Kürdistan'ı selamlıyoruz”

Kaynak Yeniçağ: AKP’li Mehmet Metiner: “Kürdistan'ı selamlıyoruz”

AKP eski milletvekili Mehmet Metiner, Erdoğan’ın seçimlerden önce, “Türkiye’de Kürdistan diye bir yer yok. Kürdistan Kuzey Irak’tadır” sözlerine ilişkin bir soruya, “Bakın Kürdistan diyorum. Kürdistan hükümeti var, selamlıyoruz” ifadeleriyle cevap verdi.

Kaynak Yeniçağ: AKP’li Mehmet Metiner: “Kürdistan'ı selamlıyoruz”

4-15 Ağustos 2019- Gündem

Mehmet Metiner'den AKP açıklaması: Artık ömrünü tamamladı

Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu tarafından kurulacak yeni partilerin AKP’ye nasıl yansıyacağı merak edilirken partinin eski vekillerinden Mehmet Metiner, AKP'nin artık ömrünü tamamladığını açıkladı.

Selam saygı dua...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.