Erzurum insanının en büyük tutkularından birisi olan Büyükşehir belediye Erzurumspor, şampiyonluk parolasıyla başladığı futbol sezonunun sonlarına doğru gelinirken, hayal kırıklıkları yaşamaya başladı. 2. lig beyaz grupta liderle arasında 8 puan bulunan BB Erzurumspor puan tablosunda 3. sırada yer alıyor. Matematiksel olarak lider İstanbulspor’un en az üç, ikinci sıradaki Amedsporun da en az bir maç kaybetmesi ve BB Erzurumspor’un da kalan beş maçta beş galibiyet alması halinde şampiyon olacağı ligde, son haftalara gelinirken, heyecan artmaya başladı. BB Erzurumspor’da ise kaçışlar başladı.

Geride kalan hafta sonunda ligin orta sıralarında yer alan Pendikspor’a kendi sahasında 2-4 mağlup olan BB Erzurumspor’da istifalar ve iddialar da peş peşe gelmeye başladı. Önce Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Erzurumlu yöneticilerin takımın havasını bozduğunu ve şehre ihanet ettiklerini ifade ederek istifa ettiğini açıkladı. Daha sonra kalan beş maçta beş galibiyet alması ve olası play-off için takımı hazırlaması için Teknik adam Kemal Kılıç ile hızlı bir şekilde anlaşma sağlanarak, hazırlıklara başlandı. Daha sonra BB Erzurumspor yöneticilerinin önemli bir kısmı istifa ettiklerini açıkladı. Bu sefer de kulüp başkanı Ali Demirhan yöneticilerine sahip çıkarak, istifaları halinde kendisinin de bırakacağını söyledi. Yani kısacası Erzurumlu binlerce gencin hafta sonlarındaki tutkusu olan BB Erzurumspor’da işler sarpa sardı.

Birkaç hafta öncesine kadar topyekün herkes ağız birliği etmişçesine şampiyonluktan başka söz söylemezken, şimdi istifalar birbiri ardına gelmeye başladı. Bulunduğu grupta sezon başından beridir favori olarak gösterilen BB Erzurumspor’da kapalı kapılar arkasında neler olduğu neler yaşandığı şimdilik bir sır ancak pis kokular gelmeye başladığı da kesin. Takımın onursal başkanı Erzurum büyükşehir belediye başkanı Mehmet Sekmen ise, şimdilik sadece izlemekle yetiniyor. Yaşanan gelişmeleri sosyal medya üzerinden takip eden taraftarlar bir taraftan neler olduğunu anlamaya çalışırken, diğer yandan da hafta sonu küme düşme hattında bulunan Anadolu Üsküdar ile deplasmanda karşılaşacak olan BB Erzurumspor’un yeni hocasıyla neler yapabileceğini merakla bekliyor.

Birkaç gün içerisinde baş döndürücü bir hızla yaşanan BB Erzurumspor’daki gelişmelerden futbolcuların nasıl etkilenecekleri, bunun sahaya nasıl yansıyacağını hafta sonunda oynanacak müsabakada hep birlikte göreceğiz.

Tabloya bakılırsa, şampiyonluğu mucizelere kalan kulüpte, Erzurum tabiriyle; ‘’Mal davara karışacak’’..!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.