-BB Erzurumspor, son 4 haftanın galip gelen flaş takımı Aytemiz Alanya’yı yendi KAZANDI!

-BB Erzurumspor’un Öner Biricik yönetimindeki U-21 takımı Alanya U-21 takımını 8-1 yendi KAZANDI!

-Erzurum’un BAL liginde ki tek temsilcisi Yakutiye Belediyespor hem de deplasmanda Rize Kendirli Belediyespor’u 2-0 yendi KAZANDI!

-Erzurum’un Türkiye Erkekler 1.ligindeki tek temsilcisi Palandöken Belediyesi Voleybol takımı hem de deplasmanda Gümüşhane Torul Gençlikspor’u 3-2 yendi KAZANDI!

-2026 Kış Olimpiyatlarına talipli olan Erzurum’u eleyen Uluslararası Olimpiyat Komitesi ve olimpiyatların Erzurum’da yapılacağı umudunu veren, elemeden sonra da sus-pus olup ortadan kaybolanlar KAYBETTİ!

Palandöken kartalları bir başladı, bir başladı

Türkiye Erkekler 1.ligi Voleybol maçları için start verildi. Erzurum’u bu ligde temsil eden Palandöken Belediyesi Voleybol takımı, çıktığı sezonun ilk maçında deplasmanda Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol takımı ile karşılaştı. Rakibin adı Torul Gençlik diye sakın küçümsemeyin, o ligde şampiyonluk için favori takımlardan birisi. İşte o karşılaşmada çok iyi bir oyun sergileyen Palandöken takımı, 3-2’lik galibiyet alarak 2 puanın sahibi oldu. Aynı maçta Torul takımı da 1 puan alarak lige puanla başlamış oldu. G.Saray patentli yeni antrenör Aykut Lale ve yeni transferleri ile bu sezon Efeler ligini hedefleyen ve bu sebeple işi ciddiye alan Palandöken Voleybol takımı, ikinci maçını da kendi sahasında Ordu temsilcisi Akkuş Belediyespor ile karşılaşacak. Kulüp Başkanı Zafer Bülent Engin, Cumartesi günü saat 14.00’de Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonunda yapılacak maça tüm Erzurumluları beklediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.