Zekai Aksakallı Paşa’nın acı günü

2. Kolordu Komutanı Korgeneral Zekai Aksakallı'nın annesi vefat etti

admin
admin
25 Ağustos 2017 Cuma 00:44
Zekai Aksakallı Paşa’nın acı günü

2. Kolordu Komutanı Korgeneral Aksakallı'nın annesi, Erzurum'da rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede vefat etti

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı iken 2. Kolordu Komutanı olarak atanan Korgeneral Zekai Aksakallı'nın annesi Halise Aksakallı, memleketi Erzurum'da rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede 85 yaşında vefat etti.

Kent merkezindeki Terminal Caddesi'nde ikamet eden Halise Aksakallı, bağırsak rahatsızlığı nedeniyle fenalaşınca çağrılan sağlık ekibi tarafından ambulans ile Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine getirildi.

Hastaneye ulaştırıldığında solunumunun durduğu, kalbinin de durmak üzere olduğu belirtilen Aksakallı, doktorların yaklaşık 45 dakika süren müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Daha sonra ambulansla evine götürülen Halise Aksakallı'nın naaşının bugün Erzurum'da kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Editör

Son Güncelleme: 28.08.2017 09:23
Anahtar Kelimeler:
ErzurumZekai Aksakallı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.