Yönettiğin yerde oturmayacaksın!

Yönettiğin yerde oturmayacaksın!

admin
admin
26 Eylül 2017 Salı 12:38
Yönettiğin yerde oturmayacaksın!

Vedat REFAYELİ

Dadaşkent’te otururken o zaman şimdiki AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun da Belediye Başkanıydı. Başkan Coşkun’un evi Yenişehir’deydi ve zaman zaman ona ‘’Sen Dadaşkent’i sevmiyorsun. Sevsen sen de Dadaşkent’te otururdun’’ der, şaka yollu takılırdım.

Gerçi gülerdi falan ama bilirdim, bozulurdu da. Gerçi ben halen daha aynı kanaatteyim. Bir belediye başkanı idare ettiği bölgede oturmalı. Ama benimle aynı düşüncede olmayan biri var. O da Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar. Önceki gün Yıldızkent’te yeni yaptırılan parkta görüştüğüm Bulutlar, aksi düşünce içerisinde.

Bulutlar şöyle diyor: Bence bir belediye başkanı idare ettiği bölgede oturmasa iyi olur. Mesela benim ev belediyeme 100 metre uzaklıkta. Benimle görüşmek isteyenler belediyeye değil de eve gelmeyi, burada görüşmeyi tercih ediyor. Bu durumdan son derece rahatsız oluyorum. Keşke evim başka yerde olsaydı diyorum. Evim başka yerde olsa öyle bir şey olmayacak, hizmet de aksamayacak.

Bulutlar ile görüşmemde iddialı bir şey daha söyledi, paylaşayım istiyorum. Doğu’da en fazla park yapan belediyenin kendileri olduğunu söyleyen Bulutlar’a göre ne kadar park yaparsan o park civarındaki evlerin fiyatları yüzde 30 artıyor!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.