YOLCU OTOBÜSÜ YAN YATTI: 17 YARALI

Erzurum'da buzlu zeminde kayan yolcu otobüsü yan yattı. Kazada 17 kişi yaralanırken, otobüste sıkışan bazı yolcular Sivil Savunma ekiplerince çıkarıldı.

15 Şubat 2011 Salı 10:07
YOLCU OTOBÜSÜ YAN YATTI: 17 YARALI
Edinilen bilgilere göre kaza, bugün saat 07.30 sıralarında Aziziye ilçesi girişinde meydana geldi. İstanbul'dan Erzurum'a gelmekte olan Mustafa Vural idaresindeki 34 ZY 5222 plakalı yolcu otobüsü, gizli buzlanmanın oluştuğu alanda kaydı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine otobüs karşı şeride çıkarak yan yattı. Kazada 1'i ağır toplam 17 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağırılan ambulanslarla Aziziye ve Bölge Eğitim Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Kazada otobüs içerisinde
sıkışan ve durumları ağır olan 2 yolcu ise Sivil Savunma ekiplerinin uğraşları sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.