Yol için artık bir yolunu bulun!

Yol için artık bir yolunu bulun!

admin
admin
06 Aralık 2017 Çarşamba 00:25
Yol için artık bir yolunu bulun!

Vedat REFAYELİ

Erzurum’da artık bilmeyen yok, ulaşım başlı başına bir sorun. Her geçen yıl ulaşımda yaşanan sıkıntılar kat be kat artarken hepimiz özellikle Büyükşehir Belediyesi’nden şehir trafiğine soluk aldıracak projeler bekliyoruz.

Özellikle Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin’in üzerinde titizlikle durduğunu bildiğim Demirciler ile Şükrüpaşa’yı birbirine bağlayacak yeni yol projesinin uygulamaya konulmasını artık bekliyor ve istiyoruz. Kendisiyle en son görüşmem geçen yıl olmuştu ve taslak projeyi göstermiş, doğrusu o gün beni bayağı da bir heyecanlandırmıştı. Proje aşağı yukarı hazırdı ve finansının teminine çalışılıyordu. Ancak, aradan uzun bir süre geçmesine rağmen o projenin uygulanmadığını görüyor ve doğrusu sebebini de merak ediyorum. Hatta Keskin o gün şehri ikiye ayıran demiryolunun da kaldırılacağını söylemiş, ulaşımda büyük rahatlık olacağının da müjdesini vermişti. Yanlış bilmiyorsam o demiryolu da yerinde duruyor ve henüz iptali sağlanmadı!

Görüldüğü üzere özellikle taşınan EBK’nın arsası da ihale yoluyla imara açılıyor, Gez Mahallesi’nde yaşanacak izdihamı artık düşünmek bile istemiyoruz. Ya bir kavşak düzenlemesi ya da yeni alternatif bir yol ile bu meseleye bir an önce çözüm bulunması gerektiği gibi gerek demiryolunun kaldırılması ve gerekse o hali hazırdaki yeni bağlantı yolunun açılması şart oğlu şart olmuştur.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.