YAZ SPOR OKULLARI STANDINA YOĞUN İLGİ

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yakutiye Kent Meydanı’nda Yaz Spor Okulları Tanıtım Standı kuruldu.

25 Haziran 2014 Çarşamba 08:08
YAZ SPOR OKULLARI STANDINA YOĞUN İLGİ
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Yakutiye Kent Meydanı’nda Yaz Spor Okulları Tanıtım Standı kuruldu. Geçtiğimiz yaz üç bini aşkın öğrenciye atletizm ve salon sporlarında ücretsiz yaz spor okulları vasıtasıyla spor yaptıran Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu yılda binlerce minik ve genç öğrenciye yaz spor okullarında spor yaptırmayı hedeflerken, bunun için tanıtım afişleri asıldı ve standı kurdu. Yakutiye Kent Meydanı’nda kurulan stant büyük ilgi görürken, GHSİM Antrenörleri ve görevli memurlar ilgili gençlere ve ailelere form ve tanıtım broşürleri dağıtarak, onları yaz spor okullarına davet ediyor. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Memduh Ceyhan, kent meydanındaki standı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. GHSİM Personel Müdürü Selami Kızılkaya ile Spor Koordinatörü Ahmet Çelebi’nin de hazır bulunduğu standa ilginin yoğun olması büyük bir sevinç yaşattı. GHSİM’nin yarından itibaren Erzurum AVM’de de yaz spor okulları ile ilgili bilinçlendirme standı açacağı ifade edildi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Ceyhan, her yıl geleneksel olarak başlattıkları ücretsiz yaz spor okullarını bu yıl da 29 Haziran’da başlatacaklarını belirterek, gençleri yaz tatilinde spor yapmaya davet etti. Ceyhan, kendilerine destek veren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Büyükşehir Belediyesi yetkililerine de teşekkür ederken, Erzurumlu gençleri obezite olmamaları için spor yapmaya davet etti.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2014 08:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.