Yatalak hastalar sandıklara taşındı

Erzurum'da yatalak hastalar, Sağlık Bakanlığının Evde Bakım Hizmetleri ekiplerince evlerinden alınarak oy kullanacakları sandıklara götürüldü.

admin
admin
24 Haziran 2018 Pazar 15:00
Yatalak hastalar sandıklara taşındı

Erzurum'da engelli, yatalak ve bakıma muhtaç hastalar görevlilerin yardımıyla oylarını kullandı.

Erzurum'daki Sanayi Mahallesi'nde bulunan Evde Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Merkezi'ne gelen çağrıları değerlendiren sağlık ekipleri, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla oy kullanacak hastaları ambulansla evlerinden alarak oy kullanacakları sandığa götürmek için harekete geçti.

Hastaları sandığa taşımak için seferber olan ekipler, 182 personel ve 67 araçla 5 saatte yaklaşık 300 hastayı sandığa götürdü.

Merkezlerine kayıtlı bulunan 500 hastayı oy kullanacakları sandıklara götürmek için çalışmaları sürdüren ekipler, gelen çağrılara da yanıt vermeye çalışıyor.

Ekipler, oy kullanma saatleri içerisinde engelli, yatalak ya da bakıma muhtaç 800 hastayı sandığa ulaştırmayı amaçlıyor.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYatalak Hastalar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.