Yağcılara eğitim

Erzurum ve ilçelerinde otomobil yağ işi yapan esnafları Total firmasının “Ustalarla berberiz” semineriyle uzman kadrolarından yeni şanzumanlar hakkında eğitim aldılar.

admin
admin
08 Kasım 2018 Perşembe 12:41
Yağcılara eğitim

Palandöken Kayak Merkezi’nde bir otelde düzenlenen yemekte Total firmasının Pazarlama ve Teknik Sorumlusu Fırat Dokur, Otomotiv eğitmeni Osaman Kaya ve Teknik destek Mühendisi Ege turan tarafından Müşteri karşılama ve kayıt, şirket tanıtımı, otomobil şanzuman eğitimi yeni şanzumanlar hakkında önemli bilgiler aktardılar.

Seminere katılan esnaflar arsında hediye çekilişi yapıldı. Ardından esnafla birlikte yemek yenildi. Total mayıs ayından itibaren 28 ilde 4 bin usta ile bir araya gelerek esnafları bilgilendirmeyi hedefliyorlar. Erzurum’da 150 usta yeni şanzuman hakkında bilgilendirildi.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumYağcılara Eğitim
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.